Merkez Parti Oltu İlçe Teşkilatı, Yönetim Kurulu Üyelerini Tanıttı

Merkez Parti Oltu İlçe Teşkilatı, Yönetim Kurulu Üyelerini Tanıttı

Siyasi oluşumunu tamamlayarak çalışmalarına başlayan Merkez Parti (MP) Oltu İlçe Teşkilatı'nın kurucu yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. Merkez Parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Merkez Parti Oltu İlçe Başkanı...

Siyasi oluşumunu tamamlayarak çalışmalarına başlayan Merkez Parti (MP) Oltu İlçe Teşkilatı'nın kurucu yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.

Merkez Parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Merkez Parti Oltu İlçe Başkanı Namık Cemal Ünal, halkın tamamını kapsayacak ve kucaklayacak bir siyasi anlayışa hizmet etmeyi vazife kabul ederek yola çıktıklarını ifade etti. Merkez Parti Oltu kurucu başkanı Ünal, sözlerine şöyle devam etti: "Partimiz siyasi yelpazenin herhangi bir yerinde olmayı öngörmeyen, her türlü ayrımcılığı reddeden, Hakk’a ve halka hizmetten başka önceliği olmayan, katılımı ve uzlaşıyı esas alan, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, eşit yurttaşların yaşadığı bir geleceğin inşa edilmesini hedefleyen, ortak aklı yücelten, kadınlara ve gençlere pozitif ayrımcılığı içselleştiren, ehliyet ve liyakati esas alan bir yönetim anlayışına sahip olacaktır."

Ünal, din, milliyetçilik ve ideolojiler üzerinden siyaset yapmayacaklarını belirtti. Temel prensipler üzerinden siyaset yapacaklarına vurgu yapan Ünal, "Biz, hem milliyetçi hem cumhuriyetçi hem demokratik hem de inançlı insanlarız. İşte bu merkezdir. Temelinde ahlak, hak ve hürriyetler var, insan önceliği var. Bundan böyle açtığımız parti binamızda insanımıza hizmet vereceğiz. Partimiz, Türkiye’nin ve Türk milletinin geleceğini, milletimizle beraber planlamayı ve inşa etmeyi hedef edinmiş bir kitle ve program partisidir. Kapımız herkese açık." şeklinde konuştu.

Kurucu yönetim kurulu üyelerinin isimleri şunlar: İlçe kurucu başkanı Namık Cemal Ünal, üyeler Dursun Ali Satılmış, Fehmi Atuç, Necmi Yıldız, Ekrem Narşap, Tayyar Özdemir, Erdem Yıldırım, Selçuk Doğan, A.Talip Uygur. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.