‘Meram için hazırız’

‘Meram için hazırız’

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, Meramın tekrar Konyanın gözbebeği haline geleceğini söyledi

MERAM BEŞ YIL KAYBETTİ

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, yapılan yatırımlara bakıldığında Meram’ın son 5 yılının tamamen kayıpla geçtiğini ifade etti. Meram’da kayda değer bir yatırım gözlenmediğini ve bu durumun Meram’ın diğer illerden sosyal alanda daha geri kalmasına neden olduğunu ifade eden Yalman, “Önümüzdeki dönemde Meram’ın bu 5 yıllık kaybını amorti edeceğiz” dedi. MERAM’IN 100 YILINI PLANLADIK
Yeni dönemde halk iradesinin kendisini göstermesi halinde Meram için yapacağı yatırımları anlatan Lütfi Yalman, Meram’ın önümüzdeki 100 yıllık planını yaptıklarını ve yapacakları yatırımların 100 yıl geçerliliğini yitirmeyecek nitelikte olduğunu bildirdi. Halkın görüşlerini alarak en doğru hizmeti yapacaklarını ifade eden Yalman, bu amaç doğrultusunda muhtarlar ve halkla sürekli iç içe olacaklarını belirtti.
DUTLUKIR’DA TÜRKİYE PROJESİ
Sosyal alanların geliştirilmesi yönündeki çalışmalara ağırlık vereceklerini dile getiren Lütfi Yalman, bu amaç doğrultusunda Dutlukır’da 800 hektar alanda yapmayı hedefledikleri projenin sadece Konya’nın değil, Türkiye’nin en büyük projesi olduğunu vurguladı. Yalman ayrıca, milli görüş belediyeciliğinin halkın özlediği belediyecilik olduğunu ifade ederek, çok kısa bir süre sonra bu özlemin son bulacağını söyledi.

RASİM ATALAY / RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum