Menderes Koleji Velileri Okuyor

Menderes Koleji Velileri Okuyor

Menderes Koleji velileri, Anne-Baba Okulu etkinliği kapsamında Dr. Fatih Kalkınç'ın yazdığı 'Hayat Arkadaşım' adlı kitabı okudu. Okuma etkinliginden sonra veliler sınava tabi tutuldu.Özel Menderes Koleji'nin başlattığı "Hayat Arkadaşım1"...

Menderes Koleji velileri, Anne-Baba Okulu etkinliği kapsamında Dr. Fatih Kalkınç'ın yazdığı 'Hayat Arkadaşım' adlı kitabı okudu. Okuma etkinliginden sonra veliler sınava tabi tutuldu.

Özel Menderes Koleji'nin başlattığı "Hayat Arkadaşım1" kitap okuma seferberliğine, Kolej Velileri yoğun ilgi gösterdi. Konu hakkında açıklama yapan Kolej Müdürü Muhammed Karamustafa, "Artvinli veliler uzun süredir yaşamadıkları sınav heyecanını da bu vesile ile yaşamış oldu. Okulumuz, velilerini daha da bilinçlendirmek amacı ile gerçekleştirdiği kitap okuma seferberliğine onlarca anne ve baba katıldı. İlk başta kitap okuma ve arkasından sınava girme noktasında zorlanan bazı veliler, şimdi de kitap okumanın zevkini yaşıyorlar. Sınavı bitiren velilerin heyecanları sınav sonunda kendini çok daha hissettirdi. Soru kitapçıkları ile salon dışına çıkan veliler, birlikte soruların cevaplarını teker teker kontrol ettiler.Anne Babanın kitap okumasının çocuk üzerinde de büyük bir etki bıraktığını ifade eden veliler çocuğunun da kendinden etkilenerek kitap okuma yarışmasına gireceğini belirtti." dedi.

Hayat Arkadaşım adlı kitaptan yapılan sınavının ardından, sınava katılan velilere okulun konferans salonunda kısa bir program yapıldı. Programda sınava katılan tüm anne ve babalara, kitap okuma noktasında gösterdiği özveri ve başarıdan dolayı sertifika verildi.

Program sınavda dereceye girenlere verilen plaketlerin ardından, kitap imzalama töreni ile son buldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.