Matso, Göteborg Emlak Fuarı'nda Manavgat'ı Tanıttı

Matso, Göteborg Emlak Fuarı'nda Manavgat'ı Tanıttı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO), İsveç'te 8-10 Kasım tarihleri arasında yapılan Göteborg Emlak Fuarı'na katılarak turizm şehrinin tanıtımını yaptı. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı açıklamada, katıldıkları Göteburg Emlak...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO), İsveç'te 8-10 Kasım tarihleri arasında yapılan Göteborg Emlak Fuarı'na katılarak turizm şehrinin tanıtımını yaptı.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı açıklamada, katıldıkları Göteburg Emlak Fuarı'nda İsveç'te bir dizi incelemede bulunduklarını söyledi. Fuarın başarılı geçtiğini belirten Boztaş, fuara 15 Türk firmasının katıldığını kaydetti. Manavgat MATSO heyeti 8-10 Kasım tarihleri arasında İsveç’te gerçekleşen Göteborg Emlak Fuarı’na katıldı. Fuara toplam 15 Türk firmasının katıldığını kaydeden Boztaş, bu firmaların 10'unun Alanya'dan olduğunu belirten Boztaş, yaptıkları incelemelerde sonucunda özelikle yabancıya mülk satışı yapan sektörün çok ciddi bir şekilde desteklenmesi gerektiğini yerinde tespit ettiklerini kaydetti.

Fuarda stant açan Manavgat firmalarının yanı sıra Türk firmalarının tamamını ziyaret ederek kendilerini yalnız hisseden sektöre kurumsal olarak destek sağladıkları vurgulayan Boztaş, "Burada gördük ki bu sektördeki arkadaşlarımız gerçekten destan yazıyorlar. Hiçbir yerden destek almadan kendi imkan ve bütçeleriyle ülkemizi ve ilçemizi tanıtarak konut satıyorlar. Bu konutları sattıkları alıcılar 12 ay ilçemizde yaşıyor, hesap açarak yatırım ve harcama yapıyor. Böylece ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlıyor. Dolayısı ile inşaat sektörüne de ciddi manada hem estetik hem kalite sağlıyor. Kurum olarak emlak ve inşaat sektörünü desteklemekten dolayı çok mutluluk duyduk." dedi.

Boztaş, mart ayında açılacak Belçika Emlak Fuarı'nda katılacaklarını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.