Matso, Bin Öğrenciye Kıyafet Ve Ayakkabı Yardımında Bulundu

Matso, Bin Öğrenciye Kıyafet Ve Ayakkabı Yardımında Bulundu

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ilçede ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu. MATSO, taşımalı eğitim kapsamında Yeşilbağ, Çardak, Karacalar, Dolbazlar ve Belenobası mahallelerinde eğitim gören ihtiyaç...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ilçede ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

MATSO, taşımalı eğitim kapsamında Yeşilbağ, Çardak, Karacalar, Dolbazlar ve Belenobası mahallelerinde eğitim gören ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunularak sevindirdi. Kıyafet yardımı yapımına Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, MATSO Yönetim Kurulu üyeleri Şükrü Arslan, Hüseyin Akın ile meclis üyeleri Baykal Özden ve Murat Coşar katıldı.

MATSO Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Arslan, yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk gereği kurum olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmeyi her yıl geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Bu sene bin öğrenciye yardımda bulunduklarını belirten Arslan, odamızın imkanları dahilinde, yasaların verdiği sınırlar içerisinde, taşımalı eğitim kapsamında ilçe merkezinden uzak bölgeler Karacalar, Belenobası, Çardak, Dolbazlar, Yeşilbağ'daki okullarda okuyan öğrencilerilere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunduklarını kaydetti. Arslan, "Yardımlar sırasında gördüğümüz öğrencilerin gözlerindeki ışık, yüzündeki mutluluk bizlere yetti. Gönül isterdi ki ilçemizde eğitim öğretim gören tüm öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunmayı ama önümüzdeki yıllarda daha fazla öğrencimize yardımda bulunmayı hedefliyoruz. Oda olarak, üyesi mutlu ekonomisi güçlü bir Manavgat oluşturmak amacıyla çaba gösteriyoruz. Buda çalışmalarımızın bir parçasıdır." dedi.

Arslan, öğrencilere yaptıkları yardımlarda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un desteğininde olduğunu dile getirdi.

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir'de öğrencilere yaptığı yardımlar için MATSO Başkanı Ayhmet Boztaş'a teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.