Marina lider olacak

Marina lider olacak

Ali Şevval Grup, yeni yatırımı Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu'nu tanıttı. Yaka Marina ile hizmet sektörüne adım attıklarını belirten Bayram Ali Yılmaz, "Konyalılar artık düğün ve toplantılarını Yaka Marina'da yapacak" dedi

İnşaat sektörünün yanı sıra Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu ile hizmet sektörüne de adım atan Ali Şevval Grup, yeni yatırımını tanıttı. Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz ve Vav Yapı Genel Müdürü Hasan Gürbüz, yeni yatırımları Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu'nda basın mensuplarıyla biraraya geldi.

4-1.20160322092614.jpg

HİZMET SEKTÖRÜNE ADIM ATTIK

Toplantıda konuşan ve basın mensuplarına Ali Şevval Grup ile Yaka Marina hakkında bilgi veren Bayram Ali Yılmaz, "22 bir şirketiz. Ali Şevval ismiyle boya sektöründe, Vav Yapı ile inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda kendimizi kanıtladık. Kaliteli konutlar ürettik. Sektörde lider olduk. Kalitede üst seviyelerdeyiz. V75 Recidence projemizin şehrimizde benzeri yok. Şimdi de eski ismiyle Tayat, yeni ismiyle Yaka Marina'ya yatırım yaptık. Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu ile hizmet sektörüne adım attık. Bundan sonra bu alanda da faaliyet göstereceğiz. En iyisi olmak için elimizden geleni yapacağız. Konyalılar artık düğün ve toplantılarını Yaka Marina'da gerçekleştirecek. Nezih bir ortam oluşturduk. Salonu yeniledik. Firmalar ve topluluklar toplantılarını Yaka Marina'da yapıyor. Yaka Marina mimarisiyle dikkat çekiyor" sözlerini kullandı.

4-4.20160322092640.jpg

DÜĞÜN SEZONU BAŞLADI

Yaka Marina'da 4 salonun bulunduğunu, kapasitesinin hayli fazla olduğunu da ifade eden Yılmaz, "Bir dizi tadilat çalışması yapacaktır. Ancak düğün sezonu başladığı için tadilat çalışmalarını yılbaşına erteledik. Hizmeti ve mimarisiyle Yaka Marina sıkça adından söz ettirecek. Düğün sezonu başladı. Şimdiden düğün ve toplantılar için hemşehrilerimiz yer ayırtıyor. İlgiden memnunuz" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından basın mensupları salonları gezdi. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

4-5.20160322092651.jpg

4-9.20160322092702.jpg

KERİM ATICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.