Maraş Gündem İle Çok Farklı

Maraş Gündem İle Çok Farklı

Haber almak insanın başlı başına bir özgürlüğüdür.

Haber almak insanın başlı başına bir özgürlüğüdür. Ve doğru haber bir haberci için olmazsa olmazdır. Bizim sitemiz marasgundem ise sizlere doğru haberi anlık olarak iletmek için kurulmuştur. Amacımız ve misyonumuz tamamen bölgesel olaylara hakim olarak bu hakimiyetimiz kapsamında daha geniş kitlelere ulaşabilmek. Kurulduğumuz günden bu yana da konusunda anlık haber ulaştırmada iddialı olduğumuzu belirtmemiz gerekir. Haber almak insanın doğasında olduğundan bahsetmiştik bu bize taki eski zamanlardan beri bahşedilmiş bir olgudur. Çünkü insan etrafındaki gelişmelere ne kadar hakim ise o kadar çok kendini rahatta ve güvende hissetmektedirler. Özellikle son on yılları ele alacak olursak göresel medyanın yanı sıra yazılı basın bir çok noktada hedeflediği yeri almış durumda. Bugün her istediğiniz zaman haberin görselini bulamayabilirsiniz fakat haberin özgün haline her zaman ulaşabilmek gibi bir ayrıcalığınız var. Bunu da teknolojinin gelmiş olduğu son nokta bu hizmette bize hayli yardımcı oluyor. Örneğin android ve ios cep telefonları ya da tabletler bizim bu noktada yardımcımız. Çünkü cebinizdeki bu akıllı cihazlar sayesinde anında son dakika gelişmeleri alabiliyorsunuz. Ve bu haber sitelerini destekleyen sosyal medya araçları sayesinde anlık olarak haberden haberdar olabiliyorsunuz.

 

Özelikle ve gündemi konusunda biz ilke olarak bir hayli iddialıyız. Bünyemizde yer alan köşe yazılarımız ve uzman kadromuz sayesinde anlık olarak ajanslara düşen haberler sizinle buradan paylaşılmakta.  Düzenli olarak bizi sosyal medya aracılığı ile de takip etmeniz durumunda kesinlikle bölgenizle ilgili haberleri kaçırmış olmazsınız.

 

Yalnız bölgesel haberler mi?

 

Elbette ki hayır yalnız bölgesel haberler değil. Bölgesel haberlerin yanı sıra Ulasal ve politik haberlere de oldukça yer veriyoruz tamamen manşet odaklı olarak paylaştığımız ulusal haberler sayesinde de günlük politikayı ve siyaseti de aynı zamanda takip edebilirsiniz. Ülkemizde özellikle haber siteleri olarak son dakika konusuna bir hayli önem vermekteyiz çünkü konumumuz itibariyle ne zaman nasıl bir gelişme yaşanacağı kesinlikle tahmin edilmiyor sakin başlanılan bir güne karmaşalar içerisinde devam edebiliyoruz. İşte bu şekilde bir durum söz konusu olunca da bizim için son dakika haberleri bir hayli büyük önem kazanıyor. Anlık olarak ulaştığımız haberleri sitemizden sizinle paylaşarak özgün ve düzgün haberi almanızı sağlamaya çalışıyoruz.

 

Kısaca biz kurumsal olarak doğru haberin ve habercinin yanında olduğumuzu bunun içinde bünyemizde çalışan personellerimizi eğitimizi ve tercih ettiğimizi size sunmak isteriz. Ayrıca bizimle ilgili bir konuda iletişime geçme gibi bir olanağınız da var. İletişime geçmeniz durumunda gerek haber gerek reklam konusunda sizlere bir hayli yardımcı olabileceğimizden emin olabilirsiniz.

 

Sitemiz politik ve bölgesel haberlerin yanı sıra kültür sanat ve spor haberlerine de önem vermektedir bizimle birlikte spor ve kültür sanat gündemine de hakim olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.