Mağlubiyet bizi üzdü

Mağlubiyet bizi üzdü

Kaptan Ali Çamdalı: Süper Lig'in ilk yarısında istediğimiz hedefe ulaştığımızı düşünüyorum Kendimize 23-25 puan arasında bir hedef koymuştuk. 24 puanla bitirdik. Maalesef son haftayı mağlubiyetle kapattık. Bu bizi üzdü

Atiker Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı, UEFA Avrupa Ligi'nin kendileri için farklı bir tecrübe olduğunu belirtirken, sezonun ikinci devresinde gösterecekleri performans ve toplayacakları puanlarla yeniden Avrupa Ligi'nde mücadele etmeyi istediklerini söyledi.

ZOR GRUBA DÜŞTÜK

"Süper Lig'in ilk yarısında istediğimiz hedefe ulaştığımızı düşünüyorum" sözleriyle açıklamasına başlayan takım kaptanı Ali Çamdalı, "Kendimize 23-25 puan arasında bir hedef koymuştuk. 24 puanla bitirdik. Maalesef son haftayı mağlubiyetle kapattık. Bu bizi üzdü. UEFA Avrupa Ligi'nde gönül isterdi ki gruptan çıkalım. Ama çok zor bir gruba düştük. Bu benim kendi düşüncem. Kamuoyu ile de bu konuda hemfikir olduğumuza inanıyorum. Güzel maçlar oldu. Bizim adımıza inanılmaz güzel bir tecrübe oldu. Mağlubiyetler tabiki ister istemez yıpratıyor. Bu durum zaman zaman lige de yansıdı. Ama her şeye rağmen çok güzel tecrübeler edindiğimizi düşünüyorum. Mağlup olmak güzel değil ama bunların analizini yaptığında iyi dersler çıkartıyorsun. Bizde teknik ekiple ve hocamızla birlikte bu analizi yaparak önemli katkılar elde ettiğimizi düşünüyoruz. İnşallah bunun artılarını sezonun ikinci devresinde lige yansıtacağız. Bu tecrübeyi ikinci yarıya aktarabilirsek yine geçen sezonun ikinci devresi gibi iyi bir sezon geçiririz diye umuyorum. Hedefimiz tabiki tekrar Avrupa Kupalarına gidebilmek. Bunun için her gün çalışıyoruz. İnşallah bu hedefi yakalarız. 24 puuanla 7.sıradayız. Geçen sene ikinci devre 40 puan yakalamıştık. Bunun ne kadar zor olduğunu sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan Medipol Başakşehir'in topladığı puana bakıldığında herkes görebilir. Kaldı ki çok inanılmaz bir sezon geçiriyorlar. Buna bakıldığında geçen sezon neleri başardığımız ortaya net bir şekilde çıkar. 40 puana yakın olur mu ? bilmiyorum. Ama inşallah 30 puanların üzerine çıkıp tekrar ilk 5'i zorlamak ve Avrupa Kupalarına gitmek istiyoruz. Bunun hem şehir, hem kulüp olarak önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sene yaşadığımız tecrübeyi cebimize koyduk. Hedefimiz bunun üzerine koyarak yine Avrupa'da sahme almak. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur" şeklinde görüş belirtti.

ÇOK FARKLI BİR ARENA

Takım kaptanı Ali Çamdalı, taraftarların her zaman kendilerini yalnız bırakmamasını isteyerek, "İster istemez taraftarlarımızda bir kırgınlık var gibi. Bunu tribünlerin dolmaması hissettiriyor. Tabiki hava şartları da buna zaman zaman engel oldu. Ama tribünlerin dolması sadece skor endeksli olmasın. Bizde Avrupa Ligi'nde iyi işler yapmak. Bu dışarıdan görüldüğü gibi kolay bir iş değil. Orası gerçekten çok farklı bir arena. Daha iyi organize olan takımlar var. Bunlarla baş etmeye çalıştık. Taraftarlarımız alınan sonuçlardan dolayı üzülmüşlerdir. Ben öyle hissediyorum. Ama ikinci devre onlara daha fazla ihtiyacımız var. Geçen seneki puan sayısını yakalamak kolay olmasa da ona yakın puan toplamak için taraftarlarımızın desteğine ve bizi yalnız bırakmamasına ihtiyacımız var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.