Maçtan çok Duran Billur konuşuldu

Maçtan çok Duran Billur konuşuldu

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 5. hafta geride kalırken İhsaniye Gençlerbirliği-Selçukspor arasında oynanan maç büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne oldu.

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 5. hafta geride kalırken İhsaniye Gençlerbirliği-Selçukspor arasında oynanan maç büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Maçta çıkan kırmızı kartlar ve kaçan penaltılardan çok İhsaniye Gençlerbirliği'nin kalesine geçen Duran Billur'un başarılı performansı konuşuldu. Yıllardır İhsaniye Gençlerbirliği'nde forma giyen takımın tecrübeli oyuncusu Duran Billur  Selçukspor karşısında maça yedek başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında siyah-beyazlı ekibin kalecisi Osman sakatlanarak yerini genç eldiven Mustafa Ceylan'a bıraktı. Maçın ilk yarısı 2-1 Selçukspor'un üstünlüğü ile 2. yarının hemen başında ataklarını yoğunlaştıran İhsaniye Gençlerbirliği defansın topu elle kesmesiyle penaltı kazandı. Topu başına geçen Mustafa Yıldırım topu direğe nişanladı. Kaçan bu golün ardından  kaleci Mustafa Ceylan'ın ceza sahası dışında topa elle müdahele etmesi sonucu hakem Tuna Ayran oyuncuyu kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Bu olaylardan önce Duran Billur saha kenarına gelerek oyuna girmek için sonu hazırlaklarını yapıyordu. Kalecinin kırmızı kart görmesinin ardından kendisini kalede bulan Duran takımının beraberliği yakalamasına katkı sağlayamamasına rağmen yaptığı kurtarışlarla farkı engelleyen isim oldu. Billur bununlada yetinmedi son dakikalarda yapılan korner atışında rakip ceza alanında gol aradı. Ancak bu kornerde Duran rakibine faul yaptı.Maçtan sonra iki ekip taraftarları da Duran Billur'u alkışladı.Şehit Süleyman Ballan Sahasında oynanan bu müsabakayı izleyen spor severler karşılamdan büyük zevk aldı. Karşılaşma sonrasında Selçukspor puanını 6 yaparken İhsaniye Gençlerbirliği 7 puanda kaldı.

SÜPER ZİRVE DEĞİŞMEDİ

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 5. hafta geride kalırken Beyşehir Belediyespor zirvedeki yerini korudu. Beyşehir Belediyespor deplasmanda Kuluspor'u 2-1 yenerek zirvedeki yerini korudu. Ligin yeni ekibi Anadolu Ereğlispor ise sahasında Akşehir Endüstrispor'u 5-0 gibi farklı bir skorla geçerek puanını 9 yaptı ve 2. sıraya yerleşti. Sahasında Derespor'u 2-1 ile geçen Kadınhanı Belediyespor da puanını 9 yaptı ve averajla 3. sırada haftayı tamamladı. Karapınar Belediyespor ise deplasmanda Muhasebe Gençlerspor ile 2-2 berabere kalarak 7 puan ve averajla 4. sırada yeraldı. Grupta Derespor ilk hafta aldığı beraberliğin dışında henüz puan alamadı ve grubun son sırasından kurtulamadı. Haftayı bay geçen Ereğlispor ise 10 sırada yer aldı. İhsaniye Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek art arda 2. galibiyetini alan Selçukspor 6 puanla 7 sıraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.