Lütfi Yalman, Meram için hazır

Lütfi Yalman, Meram için hazır

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman ve partililer, ev ve işyerlerini ziyaretleriyle yoğun tempoda sürdürdükleri seçim çalışmalarıyla dikkat çekti.

Meram İlçesi’nde yer alan 89 mahallenin 80’ninde ev sohbeti gerçekleştiren Yalman, 6 belde ve 20 köyde de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Yalman, 29 Mart seçimleri için geniş bir kitlenin desteğini almayı başardı. Yalman, 20 binin üzerinde esnaf gezisiyle seçmenlere ulaştı.

Meram’ı baştan sona gezerek vatandaşların sorunlarını not eden Yalman, “Halkın büyük desteğini gezdiğimiz her yerde gördük. 30 Mart sabahında bu çalışmaların semeresini göreceğimize inanıyoruz. Bugüne kadar vatandaşın boynunu büken ekonomik sıkıntıların giderilmesi için belediye olarak maksimum çalışmayı sergileyerek bu dertlerin çaresi olacağız” dedi.

YALMAN YENİCE VE ÇAYBAŞI’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Lütfi Yalman, Yenice ve Çaybaşı mahallelerinde de ev ziyaretlerinde bulundu. Ev ziyaretlerine katılımın yoğun olduğu dikkatlerden kaçmadı. Yalman, ziyaretlerde seçimlerin önemine değinerek, vatandaşların da seçim sürecini önemsemesi çağrısında bulundu. IMF’nin Türkiye’deki konumuna da değinen Yalman, IMF Türkiye’nin iç meselelerine nasıl müdahil olduğunu belirterek, Milli Görüş çizgisinin farkını anlattı. Belediyeler de samimiyetin önemine değinen Yalman, “Eğer bunu gözetirseniz, Cenab-ı Hak da işlerinizde sizlere yardımcı olur” dedi.

Bir işteki samimiyetin o işe başlamadan önce çekilen besmelede gizli olduğunu vurgulayan Yalman, “Milli Görüş belediyeciliği bu konuda sağlam bir besmele çekmiştir” diye konuştu. İstişarenin belediyecilikte önemine de değinen Yalman, örnek olarak Fetih Caddesi’ni gösterdi. Yalman, bu konuda hiçbir vatandaşlar mahkemelik olmadıklarını ve başarıya ulaştıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.