Lütfi Yalman, beldeleri ziyaret etti

Lütfi Yalman, beldeleri ziyaret etti

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, yerel seçimlere kısa bir süre kala beldeleri ziyaret ederek, vatandaşların desteğini istiyor.

Olumlu bir atmosferde geçen ziyaretlerde vatandaşların Yalman’a olan büyük ilgisi dikkat çekiyor. Yalman’ın seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Lütfi Yalman, Sefaköy, Kızılören ve Sağlık beldelerini yanındaki heyetle ziyaret etti. Yaklaşık 25-30 araç Yalman’ın bu gezilerine iştirak ederek konvoy oluşturdu.
Konuşmasına belediyecilik alanında ki icraatlarından bahsederek başlayan Lütfi Yalman, bu yerel seçimlerin genel seçimler için ön ayak olacağını belirtti. O yüzden önemsenmesi gerektiğinin altını çizdi. İşsizliğin her geçen gün arttığına vurgu yapan Yalman, bu konuda hassasiyet gösterilmeğine değinerek, “Ekonomik yapı faize dayalıdır, Türkiye’nin geçen seneki bütçesi 200 katrilyon bunun 50 katrilyon ne yazık ki faize verilmektedir” dedi. Böylece piyasada paranın dönmediğini belirten Yalman, “İşten çıkartılma olayları başlıyor sonrada, dedi. Biz belediyeler olarak bu konuda çok icraat yaptık, istihdam alanları açtık, vatandaşlar da buna şahittir” dedi.
Ayrıca belediyeleri rutin işlerinden çıkararak sosyal belediyecilik kavramına nasıl getirdiklerini de aktaran Yalman, belediyecilikte çığır açtıklarının altını çizerek, “Biz işleri bakanlıklara bırakmayarak belediyeler vasıtasıyla gerçekleştirdik ve hizmet faktörünü temel prensip olarak gördük, icraata geçirdik. Bizden öncekiler ve sonrakiler de muhakkak bir şeyler yapmışlardır. Ama biz hizmet alanını genişlettik. Bunu kimse inkâr edemez” dedi. Yalman, vatandaşların yoğun katılımından dolayı memnun olduğunu ifade etti.
Son olarak da seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Yalman, vatandaşlardan bol bol alkış aldı.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.