Lugano'nun büyük endişhesi

Lugano'nun büyük endişhesi

Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano Arjantin Milli Takımı hakkında değerlendirmeler yaptı.

Uruguay Milli Takımının  2014 Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde deplasmanda Arjantin ile oynayacağı maç öncesi eski Fenerbahçeli Diego Lugano çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Maç hakkındaki görüşlerini dile getiren başarılı defans oyuncusu "Arjantin dünya üzerinde en iyi hücum silahlarına sahip olan takım. Biz Copa America'ya nazaran çok değişmedik. Fakat Arjantin'in hala en iyi takım olduğunu düşünüyorum. Şüphesiz, elemelerde oynayacağımız  en zor maç olacak." şeklinde konuştu.
 
Güney Amerika Eleme Grubuna iyi bir başlangıç yapamayan ve 4. sırada bulunan Uruguay milli takımını da değerlendiren Lugano, "Biz her zamankiyle aynı durumdayız. Tek fark, bu sefer daha zor bir durumun içinde olmamız. Fakat ileri doğru hareket etmek için hazırız." açıklamasını yaptı.
 
En son 2011 yılında Arjantin'de düzenlenen Copa America'nın yarı finalinde karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde, Uruguay ev sahibini penaltılarla elemiş daha sonra da kupaya ulaşmıştı. Arjantin-Uruguay mücadelesi Cumartesi sabahı 03.00'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.