Lider Beyşehir Bozkır virajında

Lider Beyşehir Bozkır virajında

Amatör 1. Küme ve Süper Grup’ta geçtiğimiz hafta hava muhalefeti nedeniyle oynanamayan 12. hafta maçları bugün yapılacak

Beyşehir Belediyespor deplasmanda Bozkır ile karşılaşacak. Amatör 1. Küme ve Süper Grup Futbol Ligi’nde bir haftalık aradan sonra heyecan kaldığını yerden yeniden başlayacak. Geçtiğimiz hafta olumsuz hava şartları nedeniyle tehir edilen 12. hafta karşılaşmaları bugün yapılacak. Lider Beyşehir Belediyespor deplasmanda orta sıralardaki Bozkır Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.00’de başlayacak. Beyşehir zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek hem liderliğini, hem de yenilmezliğini sürdürmek istiyor.
Liderin en yakın takipçisi Selçuklu Belediyespor, son sırada bulunan ve düşmeme mücadelesi veren Sanayispor ile karşı karşıya gelecek. Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynanacak maç 10.00’da başlayacak. Zirveyi üçüncü sırada takip eden Muhasebe Gençler ise bir alt sırada yer alan Stadspor ile karşılaşacak. Cumhuriyet Sahası’nda yapılacak maç 12.00’de start alacak. Cihanbeyli Belediyespor da seyircisi önünde 13.00’de Kuluspor ile karşı karşıya gelecek.
Çekişmeli maçlara sahne olması beklenen 1. Küme Futbol Ligi’nde ise günün programı şöyle: 12.00 Maliyespor-M.Sitespor, 14.00 Havzanspor-Derespor (Şehit Muharrem Samur Stadı), 14.00 Konya Başakspor-İ. Çumra Belediyespor (Dumlupınar Sahası), 13.30 Seydişehir Gücü-Karapınar Belediyespor, 13.00 Ladikspor- Selçukspor, 13.00 Ilgınspor-Kadınhanı Belediyespor, 13.00 Durak Ö.Akkanat-Yeni Meramspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.