Ladik’te AKP’nin miting heyecanı

Ladik’te AKP’nin miting heyecanı

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Ladikte gerçekleştirdiği mitingle belediye başkanları projelerini anlattı.

Ladik Meydanı’ndaki mitinge Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Faruk Dügen, Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekilleri Sami Güçlü ve Muharrem Candan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Adalet ve Kalkınma Partisi Ladik Belediye Başkan Adayı Şükrü Tınas katıldı.
Mitingde konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Faruk Dügen, Ladik Belediye Başkan Adayı Şükrü Tınas’ın belediye başkanı olduktan sonra 24 saat hizmete devam edeceğini kaydederek, Ladik halkının desteğini istedi. Siyasete ve belediyeciliğe kalite getirdiklerini kaydeden Dügen, hizmette kaliteyi yükselterek hizmete devam edeceklerini söyledi. Dügen, Başbakan Recep Tayyip  Erdoğan’ın 20 Mart tarihinde Konya’da olacağını hatırlatarak, hem Ladik halkını, hem de tüm Konyalıları mitinge davet etti.
Seçim çalışmalarında gördükleri ilgi nedeniyle vatandaşlara teşekkür eden Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Sami Güçlü de, bu heyecan ve enerjinin şehrin her yerine yansıyacağını ifade etti. Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Muharrem Candan de, seçimin ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek, siyasette seviyeyi düşürmeden çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, Ladik’in bundan sonraki süreçte Konya’nın bir mahallesi, bir merkez ilçesi konumda olacağını ifade ederek, Konya’nın en büyük yeşil alanına Ladikli Ahmet Hüdai Parkı adını verdiklerini hatırlattı.
Ladik’e en iyi hizmeti vermek için belediye başkanlığına aday olduğunu kaydeden Adalet ve Kalkınma Partisi Ladik Belediye Başkan Adayı Şükrü Tınas, gençlerin eğitimi, okulların kalitesi, daha iyi sağlık hizmeti ve yeni iş alanlarının açılması için çalışacaklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.