Kupür Davasında Ara Verildi (2)

Kupür Davasında Ara Verildi (2)

Hükümete yakın bir gazetenin kupürü ihbar kabul edilerek İzmir'de 19 Ağustos 2014 tarihinde emniyet mensuplarına yönelik yapılan 'kupür' operasyonu davasına başlandı. Davanın ilk duruşmasında iddianamenin büyük bir bölümü okundu. 12...

Hükümete yakın bir gazetenin kupürü ihbar kabul edilerek İzmir'de 19 Ağustos 2014 tarihinde emniyet mensuplarına yönelik yapılan 'kupür' operasyonu davasına başlandı. Davanın ilk duruşmasında iddianamenin büyük bir bölümü okundu. 12 sayfalık bölüm 13.30'dan sonra okunacak.

İzmir 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayan davaya, ttutuksuz 32 sanıktan 31'i katıldı. Müştekilerden de 12 kişi duruşmada hazır bulundu. Tutuksuz sanıklardan Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ise mahkemeye sağlık raporu gönderdi. Okan'ın 'beyin kanaması şüphesiyle' sağlık raporu gönderdiği öğrenildi.

"İDDİANAME EKSİK OKUNDU"

İzmir 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma, sanıkların kimlik ve adres tespitlerinin yapılmasıyla başladı. Daha sonra ise iddianamenin okunmasına başlandı. 36 sayfalık iddianamenin 12 sayfası eksik okundu. Mahkeme heyeti ara verdi. Bunun üzerina sanık avukatlarından Ali Aksoy, iddianamenin eksik okunduğunu belirterek kalan kısmının da okunmasını istedi. Mahkeme heyeti, eksik kalan 12 sayfanın 13.30'da okunmaya devam edilmesine karar verdi.

Duruşmaya 13.30'a kadar ara verildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.