Kulu’da Saadet’e yeni katılım

Kulu’da Saadet’e yeni katılım

Saadet Partisi Kulu ilçe teşkilatı önceki gün ilçe merkezinde bulunan Merkez Kıraathanesini seçim bürosu olarak hazırlayıp açılışını yaptı.

Seçim bürosu açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Kulu İlçe başkanı Necati Eroğlu, ilçe halkına birlik, beraberlik ve kendi özüne dönmeleri çağrısında bulunarak, “10 gün önce yine Kulu ilçemizde 1066 kişi partimize iltihak etmişti. Şimdi yine ilçemizin çeşitli mahallelerinden partimize iltihaklar oldu. Yeni mahalle 525, Cumhuriyet mahallesi 43, Karşıyaka mahallesi 65, Bahadırlı mahallesi 23, Dipteki mahallesi 55, Karapınar mahallesi 11, Soğukkuyu mahallesi 10 ve Karadere mahallesinden 25 kişi olmak üzere toplam 757 kişi partimize iltihak etmiştir. Bizler Mili Görüşçüler olarak kimseyi kimseden bölmek için değil, dağılan parçaları toplamak için geliyoruz” dedi.

Kulu İlçe halkının yakından tanıdığı, sevilen insan, Belediye Başkan Adayı, Eğitimci Yazar Ömer Alpat da, konuşmasında ilçeye getirmek istediği hizmetlere yer verdi. Özellikle Kulu ilçesinde baş gösteren işsizlik probleminin önüne geçmek adına ciddi adımlar atacaklarını kaydeden Alpat, ilçeye en kısa zamanda fabrika kuracaklarını ve işsizliğin önüne geçeceklerini söyledi.
Meram ilçesi eski Belediye Başkanı Mustafa Özkan da Milli Görüş belediyeciliğinin önemine ve ülke sorunlarına değindi. Özkan, “1989 yılındaki yerel seçimler için 4-0 alacağız inşallah demiştik, dedik. Ancak kimse buna inanmak istemiyordu. 25 Aralıkta başlamış olduğumuz seçim çalışmalarının neticesini 28 Mart 1989 günü aldık elhamdülillah ve bir Büyükşehir ile üç merkez ilçemizi Milli Görüş belediyeciliğine kazandırdık. Ama bizler yılmadık, yılmayacağız da. 1989’dan 2009’a 20 yıl geçti. O zaman da 4-0 demiştik ve belediyeleri almıştık. Şimdi de aynı şeyi söylüyor, buna inanıyor ve başaracağımızı biliyoruz. Allah izin verir ise Konya’da 4-0 kazanacak şekilde geliyoruz. Şunu unutmayalım ki, Milli Görüş 1969 yılında ilk olarak Konya’dan doğdu ve ilk söylemlerimiz ne ise halen aynı söylemlerimizin arkasındayız. Hak olduğunu biliyor, bu davaya inanıyor ve inandığımız şeyi de başarabileceğimizi biliyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.