KTO’dan öğrencilere tablet desteği

KTO’dan öğrencilere tablet desteği

Konya Ticaret Odası tarafından uzaktan eğitim sürecinde erişim sorunu yaşayan öğrencilerimize ulaştırılmak üzere Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 147 adet tablet bilgisayar teslim edildi.

12 Ocak 2021 tarihinde Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen teslim töreninde konuşma yapan Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, salgın döneminin ülkemizde ve dünyada çok büyük değişikliklere sebep olduğunu ifade etti. Öğrencilerimizin bu süreçten en çok etkilenen kesimlerden biri olduğunu vurgulayan Öztürk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin öncülüğünde Konya Ticaret Odası olarak ilimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet bilgisayarları ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi. Öğrencilerimize ulaşmada aracı olan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de KTO Başkanı Selçuk Öztürk'e eğitime verdikleri bu anlamlı destekten dolayı, öğrenciler adına teşekkür etti. Eğitimin vazgeçilmez önceliğimiz olduğunu, yüz yüze eğitim yapılamayan salgın döneminde uzaktan eğitime geçildiğini sözlerine ekledi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen kriterlere göre bu tabletlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağını ifade etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.