Kristal Yağları Helal Gıda Sertifikası Aldı

Kristal Yağları Helal Gıda Sertifikası Aldı

Zeytinyağı sektörünün öncü markalarından Kristal Yağları 'Helal Gıda Sertifikası' aldı.

Zeytinyağı sektörünün öncü markalarından Kristal Yağları 'Helal Gıda Sertifikası' aldı. Ayvalık ve İzmir Bornova’daki tesislerinde üretim yapan, yurtiçi satışlarının yanı sıra birçok ülkeye de ihracat yapan Kristal Yağları, 'Gimdes Halal' sertifikasını alarak, kuruluşunun 75. senesinde sahip olduğu ISO 9001 ve 22000 kalite belgelerine bir yenisini daha ekledi.

Kristal Yağları Genel Müdürü Christopher Dologh, Helal Gıda Sertifikası’nın gıdalarda, katkı maddelerini, hazırlama ve işleme yöntemlerini, temizlik ve sağlık şartlarını, katı güvenlik kuralları içinde denetleyen tarafsız bir bilirkişi hizmeti sunan kuruluş tarafından verilerek, belli aralıklarda denetlendiğini söyledi. Dologh, “Kristal Yağları olarak yurtiçi ve yurt dışında Türk zeytinyağını tanıtmak ve en iyi şekilde temsil edebilmek için elimizden gelen her türlü imkanı tüketicilere sunmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Dünya çapında helal gıda sertifikalı ürünleri tercih edenlerin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Dologh, tercihini helal gıda yönünde kullanan tüketicilerin, gönül rahatlığı ile Kristal ürünlerini tüketebileceklerini belirtti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.