Kozmetikçiler, Sanayi Sitesi İçin Belediyeden Yer Tahsisi İstedi

Kozmetikçiler, Sanayi Sitesi İçin Belediyeden Yer Tahsisi İstedi

Isparta Kozmetik Aromatik Yağlar ve Gül Üreticileri Derneği (GÜL’DE) sanayi sitesi kurmak için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'dan yer tahsisi istedi. GÜL'DE yöneticileri, Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret ederek kurmak istedikleri...

Isparta Kozmetik Aromatik Yağlar ve Gül Üreticileri Derneği (GÜL’DE) sanayi sitesi kurmak için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'dan yer tahsisi istedi.

GÜL'DE yöneticileri, Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret ederek kurmak istedikleri kozmetik ve kimya üreticileri sanayi sitesi ile ilgili bilgi verdi. Kozmetikçilerin uygun kriterlere göre üretim yapmak için yer arayışlarını sürdürdüklerini belirten GÜL’DE Başkan Yardımcısı Ercan Pekcan, belediyeden yer tahsisi konusunda yardım talep ettiklerini söyledi.

Gül üreticileri ve kurulmak istenen sanayi sitesi ile ilgili olarak konuya çok hassas olduklarını kaydeden Günaydın da, site için mücavir alan içerisinde ve şehre yakın bir noktada olmasını düşündüklerini dile getirdi. Kozmetik alanının Isparta’da bugüne kadar ciddi gelişme kaydettiğine dikkat çeken Günaydın, “Tesisler şehre yakın ve düşünce olarak hedefe ulaşacak bir noktada olsun. Bunun için en az 300 dönümlük bir alanın ayrılması için çaba sarf ediyoruz ve kuracağınız site orta ölçekli bir sanayi olsun istiyoruz.” dedi.

Başkan Günaydın, yaptıkları çalışmalar neticesinde böyle bir alanın Gül Küçük Sanayi Sitesi’nin devamında bulunduğunu ve konuyu yakın bir zamanda belediye meclisinin gündemine taşımayı planladıklarını anlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.