Kozan'da, Uzman Çavuş Dehşet Saçtı

Kozan'da, Uzman Çavuş Dehşet Saçtı

Görev yaptığı Şırnak'tan memleketi Adana'nın Kozan ilçesine gelen uzman çavuş Süleyman Şahin, kız kardeşi ve onun erkek arkadaşını öldürdükten sonra polise teslim oldu.Şırnak'ta uzman çavuş olarak görev yaptığı ve izinli olarak...

Görev yaptığı Şırnak'tan memleketi Adana'nın Kozan ilçesine gelen uzman çavuş Süleyman Şahin, kız kardeşi ve onun erkek arkadaşını öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Şırnak'ta uzman çavuş olarak görev yaptığı ve izinli olarak memleketine geldiği belirtilen Süleyman Şahin (24), kardeşi Eda Şahin (18) ile erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Yusuf Yaşar'ı (22) konuşmak için evinden çağırdı. Yusuf Yaşar, kız arkadaşının abisini görünce kaçmaya başladı. Bunun üzerine Uzman Çavuş Süleyman Şahin, Yusuf Yaşar’ı kovalamaya başladı. Açtığı ateş sonrasında Yusuf Yaşar vücuduna isabet eden mermi sonrasında yere yığıldı. Yusuf Yaşar’ın yanına gelen Şahin’in iki el daha ateş ettiği öğrenildi.

Daha sonra olay yerinde bulunan kız kardeşinin yanına gelen Uzman Çavuş Süleyman, kız kardeşini de vurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Eda Şahin'in öldüğünü belirledi. Ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Yaşar ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Süleyman Şahin, Kozan Emniyet Müdürlüğüne giderek polislere tabancasını teslim ederken, 2 kişiyi öldürdüğünü söyledi. Şahin gözaltına alınırken Eda Şahin ile Yusuf Yaşar'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.