Koyuncuya hayırlı olsun ziyareti

Koyuncuya hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cumhur Koyuncuyu il binasında ziyaret eden Konya Baro başkanı Av. Fevzi Kayacan yönetim kurulu üyesi Av. Sermet Öten ve diğer yönetim kurulu üyeleri, yeniden

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cumhur Koyuncu’yu il binasında ziyaret eden Konya Baro başkanı Av. Fevzi Kayacan yönetim kurulu üyesi Av. Sermet Öten ve diğer yönetim kurulu üyeleri, yeniden il başkanı seçilmesinden dolayı kutlarken,  Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri Seyit Ali Çöğürcü, Yavuz Kayhan ve Savaş Kayhan da Koyuncu’ya görevinde başarılar diledi. CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu'yu ziyaretinde Konya Baro Başkanı Av. Fevzi Kayacan, yargının tarafsız olması gerektiğinin üzerinde durarak, “Adli teşkilatın ve yargının politize olmaması gerekir. Tarafsız ve objektif olarak hizmetlerini yürütmelidir. HSYK’nın bağımsızlığı korumalıdır. Demokrasiyi geliştirmeliyiz. Hukuktaki yanlışlıklar düzeltilmelidir. Bu anlamda meclisteki siyasi partilere büyük görevler düşmektedir” dedi.

CHP il başkanı Cumhur Koyuncu da her iki ziyaretten de memnun kaldıklarını ve yargının tarafsızlığını koruması gerektiğini belirterek, “Adalet ve yargı siyasetin üzerinde olmalıdır. Ülkemizde sonu bilinmeyen davalar sürüp giderken, yine insanlar niye tutuklandıklarını bilememektedir. Çağdaş ve demokratik ülkelerde bu olmamalıdır. Özellikle adliye teşkilatları, yargımız ve HSYK bağımsızlığını korumalı, vatandaşlarımıza eşit ve tarafsız olmalıdır. Biz bu yapıyı talep ediyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.