Kötü gidişat devam ediyor

Kötü gidişat devam ediyor

Anadolu Selçukspor'da kötü form grafiği devam ediyor. Yavru Kartal, ligin ikinci yarısında çıktığı 4 maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, ligin 21.haftasında konuk olduğu Nazilli Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar ligin ikinci yarısında çıktığı 4.maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Yavru Kartal aldığı bu mağlubiyetle puanı 26'da kalırken haftayı 12.sırada tamamladı. Play-off hedefiyle yola çıkan Anadolu Selçukspor, hedefinden saparak küme düşme potasına yerleşti.

GALİBİYETLE TANIŞAMADI

Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamadı. Yeşil-beyazlılar, ligin ikinci yarısında çıktığı 4 maçtan da sahadan boynu bükük ayrıldı. Yavru Kartal, ligin ikinci yarısında çıktığı maçlarda; Kahramanmaraşspor'a deplasmanda 2-1, Amed Sportif Faaliyetler'e evinde 3-0, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ise evinde 1-0, deplasmanda ise Nazilli Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor aldığı mağlubiyetlerle küme düşme potasına girdi. Ligin ikinci yarısına 7.sırada başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz aldığı mağlubiyetlerle 12.sıraya geriledi. Tehlike çanlarının çalmaya başladığı Anadolu Selçukspor'da hedef kümede kalmak olarak değişti. Anadolu Selçukspor'un nasıl bir gidişat sergileyeceği ise merak konusu oldu.

GOLCÜLER YİNE SUSKUN KALDI

Konya Anadolu Selçukspor’un golcüleri bu haftada suskun kaldı. Yeşil-beyazlı ekip, ligde oynadığı son 3 lig maçında gol atamadı. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta haftayı Nazilli Belediyespor yenilgisiyle tamamlayan Konya Anadolu Selçukspor, gol yollarında sorunlar yaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip, ligde üst üste evinde oynadığı Amed Sportif, Erzurumspor ve Nazilli Belediyespor maçlarında gol atamadı. Temsilcimizin golcüleri bu maçlarda suskun kaldı. Temsilcimiz ligde 20 hafta sonunda 18 gol atarak, bir gol ortalamasının altında kaldı. Yavru Kartal aynı zamanda ligin en az gol atan takımları arasında yer alıyor.

İKİNCİ YARI 2 KEZ KIZARDI

Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısında çıktığı 4 maçta 2 kez kırmızı kart gördü.Yeşil-beyazlılar, ligin ikinci yarısında çıktığı Amed Sportif Faaliyetler ve  Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçlarında kırmızı kart gördü. Bu sezon 5 kez kırmızı kart gören Anadolu Selçukspor'da; Özkan Taştemur (2), Volkan Koçaloğlu, Ragıp Başdağ ve Ali Aydemir birer kez kızardı.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.