Konyaspor'un zirve inadı

Konyaspor'un zirve inadı

PTT 1. Lig'de 5 haftalık yenilmezlik ünvanını Boluspor'u deplasmanda yenerek sürdürmeyi başaran Konyaspor, taraftarlarına çifte bayram yaşattı. Temsilcimiz Rizespor hazırlıklarına bugün başlayacak

Torku Konyaspor’da taşlar yerine oturmaya başladı.. Cumartesi günü Bolu deplasmanında alınan galibiyet futbolcular üzerinde hem moral dopingi oluştururken,  hem de güven sağladı..Lige, iç sahada Bucaspor ve ardından da deplasmanda Trabzon yenilgileriyle başlayan Kartallar, 5 haftalık yenilmezlik serisinden sonra Cumartesi günü Boluspor’u sahasında yenerek galibiyet  sayısını 3’e çıkardı.. Böylece, yeşil-beyazlı’lar yenilgi almadığı son 6 hafta da 3 galibiyet ve 3 beraberlik ile puanını 12’e çıkartarak zirve yarışını sürdürdü. Torku Konyaspor, Boluspor galibiyeti sonucu maç fazlasıyla 6. sıraya yükseldi. Ligin başından buyana ilk kez lehine penaltı verilen ve Neca’nın gol sayısını 5’e yükselttiği Konyaspor’da, moral süper.  Yeşil-beyazlı takımda, teknik adamlar tarafından oyunculara bir gün izin verildi. Dün dinlenene Kartallar, Cumartesi akşamı iç sahada oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına bugün Tatlıcak tesislerinde başlayacaklar. Torku Konyaspor’da, Erdinç, Erkan Sekman ile birlikte Bolu maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini Abdülkerim’e bırakan Ali Turan’ın tedavileri de sürüyor.   

TOLGA: ÇOK MUTLUYUZ

Boluspor karşısında maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyen Konyaspor'un genç oyuncusu Tolga Ünlü, 6 maçtır kaybetmediklerini ve yakaladıkları çıkışı kalan maçlarda da devam ettireceklerine inandıklarını bildirdi.  Kazanmak için çıktıkları maçta Boluspor karşısında oyuna iyi başladıklarını ve skor olarak öne geçtiklerini ifade eden Tolga Ünlü, "Rakibin en etkili yeri olan duran toplara çalışmamıza rağmen bir duran toptan golü yedik. Skor 1-1'e gelmesine rağmen Boluspor önünde oyun kontrolünü elden bırakmadık. İkinci yarının başlarında çalıştığımız bir organizasyonda golü bulduk ve kontol tamamen bize geçti. Ardından penaltıdan 3.gol geldi ve maçı kazanmasını bildik. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Geçtiğimiz hafta Samsunspor karşısında hak ettiğimiz galibiyeti kaçırıp 1 puana razı olmuştuk. Kaybettiğimiz puanları Boluspor gibi güçlü bir rakip karşısında deplasmanda aldığımız 3 puanla telafi ettiğimize inanıyoruz. Artık bu maçı unutup önümüzdeki Ç.Rizespor A.Ş ile oynayacağımız zorlu maçı düşünüyoruz. O maçı kazandığımız takdirde bizi başka hedeflerin beklediğinin farkındayız. 6 maçtır kaybetmiyoruz bunu kalan haftalarda da devam ettirip Torku Konyaspor'u hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

SİNAN: BİZ İYİ TAKIMIZ

Boluspor maçında çok istedikleri galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden goclü oyuncumuz Sinan Özkan, her geçen maç ne kadar kaliteli ve iyi bir takım olduklarını gösterdiklerini ve çıkışlarının devamını kalan maçlarda da devam ettirip sezonun ilk yarısını ligin zirvesinde bitireceklerine inandığını söyledi. Çok iyi oynadıkları bir maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirterek değerlendirmesine başlayan golcü oyuncumuz Sinan Özkan, "Öncelikle takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Gerçekten galip gelmeyi çok istiyorduk. Oyuna iyi başladık, öne geçtik ama duran toptan golü yedik. Benim yakaladığım fırsatlar vardı. Değerlendiremedim. 3 puan için herşeyimizi ortaya koyduk. Çok istedik ve başardık. Yavaş yavaş ligde hak ettiğimiz üst sıralara tırmanışımızı devam ettiriyoruz. 6 maçtır kaybetmiyoruz. Bu çıkışımızı kalan haftalarda da devam ettirerek sezonun ilk yarısını hak ettiğimiz üst sıralarda tamamlayacağımıza inanıyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.