Konyaspor'dan medya işbirliği

Konyaspor'dan medya işbirliği

Atiker Konyaspor The Mediatix şirketiyle sözleşme imzaladı

Atiker Konyaspor sosyal medya hesapları, resmi web sitelerinin tasarımları, proje geliştirme, imaj ve itibar yönetimi, Konyaspor Dergisi, sunumu geçtiğimiz ay yapılan ve kısa sürede birbiri ardına hayata geçirilecek projeler için The Mediatix şirketiyle sözleşme imzaladı. İmza törenine Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Bilişim ve Sosyal Medyadan sorumlu  As Başkanı Ahmet Baydar, Genel Müdür Muhammed Ak ve The Mediatix Ajans Başkanı Özkan Öz basın mensupları katıldı.

PROFESYONEL BİR KURULUŞ

“Konyaspor’umuz son dönemde birçok alanda daha kurumsal çalışmak için çaba sarf ediyor. Özellikle günümüzde en önemli husus iletişim, burada doğru ve etkili iletişim önemli” sözleriyle konuşmasına başlayan Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan,  “Konya’da böyle bir ajansın varlığını yakın zamanda öğrendik. The Mediatix profesyonel bir kuruluş. Kendileriyle bugün medya ajans hizmeti anlaşması yapıyoruz. Yanı sıra tüm sosyal medya yönetimi ve proje geliştirme konularını içeren böyle güzel bir çalışmaya adım attık. Atiker Konyaspor için düşündükleri projeleri yakın zamanda dinleme fırsatı buldum. Çok profesyonel ve genç bir ekibe sahipler. Özken Bey ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Konya’mızda bu tür çalışmaların yapılması beni sevindirdi. Onun için hiç tereddüt etmeden Atiker Konyaspor’umuz için böyle bir anlaşmayı yapalım dedik. Kendileri de gayet güzel bir teklif ve projeler sundular. Şimdilik 2.5 yıl gibi bir süreyle sözleşme imzalıyoruz. Her iki tarafın da menfaati olan bu sözleşme hayırlı olsun. Konyaspor’umuz bundan sonra inşallah çok daha etkili olarak o alanları kullanacak. Çünkü takipçilerimiz gerçekten çok sayıda. Bizim tahminimize göre sadece Konya menşeili 4 milyonun üzerinde insanımız var. Özellikle büyük şehirlerimizde İstanbul, Ankara, İzmir gibi ve çevre illerde olmak üzere Antalya gibi, ayrıca dünyanın dört bir yanında da kulübümüzün faaliyetleri yakın takip altında. Tabi iletişim çağında olduğumuz için geçtiğimiz sezon yakalanan sportif başarı ve UEFA Avrupa Ligi’nde yer almamız sebebiyle uluslararası arenada Konya isminden ve Atiker Konyaspor’dan çokça bahsedilir hale geldi. Bunu bizim daha da arttırmamız gerektiğini düşünüyorum. Bir de Konyaspor’a karşı bir sempati oluştu bu sportif başarıyla birlikte” şeklinde konuştu.

HİZMETE İHTİYACI VAR

The Mediatix ajans başkanı Özkan Öz ise “Atiker Konyaspor’a yapılacak her türlü sponsorluk, hizmet aslında Konya’ya yapılmış oluyor. Kulübümüz bu anlamda çok önemli bir misyona sahip. Bu alanda profesyonel bir hizmet ihtiyacı vardı ve bu çok önemliydi. Önümüzdeki yılların planları, kurumsal düşünce yapısı, Avrupa’ya gidildi ve daha da gidilecek inşallah. Bütün bunlar düşünülünce gerekli bir ihtiyaçtı. Özellikle Galatasaray maçında devreye sokacağımız bazı hizmetler olacak “ dedi.The Mediatix ile yapılan anlaşmanın ardından kısa süre sonra daha önceden hazırlanan bazı projeler taraftarın beğenisine sunulacak. Ajans Galatasaray maçıyla birlikte faal olarak Atiker Konyaspor ile çalışmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.