Konyaspor'da işler yolunda

Konyaspor'da işler yolunda

Torku Konyaspor 26 haftada deplasmanda aldığı 4 yenilgiyi de İstanbul takımlarından alarak, bir başka rekora da imza atmış oldu

DEPLASMANDA HEDEF 6. GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig'de iç sahada olduğu gibi deplasmanda da başarılı bir grafik çizen Torku Konyaspor'da  Teknik Direktör Aykut Kocaman ve futbolcular Gençlerbirliği maçından da 3 puanla dönmek için kenetlendi. Spor Toto Süper Lig'in geri kalan bölümünde sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan ve üçüncülük hedefine ulaşmak isteyen Torku Konyaspor 27. haftada deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçını kazanarak deplasman galisiyetlerini sürdürmeyi hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, bu sezon dış sahada oynadığı  13 maçta 5 galibiyet  ve 4 beraberlik 19 puan toplayarak, önemli bir başarıya imza attılar. Torku Konyaspor 26 haftada deplasmanda aldığı 4 yenilgiyi de İstanbul takımlarından alarak, bir başka rekora da imza atmış oldu.

DEPLASMANDA 5 GALİBİYETİ BULUNUYOR

Torku Konyaspor, oynadığı 13 deplasman maçında 4. haftada Osmanlıspor'u 2-1, 7. haftada Trabzonspor'u yine aynı sonuçla 2-1 yenmeyi başardı. Yeşil-beyazlılar, 18. haftada kendi sahasında 0-0 berabere kaldığı Akhesar'ı deplasmanda 2-0 yenmeyi başardı. Torku Konyaspor, 23. hafta maçında Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 ve son olarak ise 25. hafta maçında Gaziantepspor'u 1-0 yenerek 15 puan topladı. Torku Konyaspor, deplasmanda Fenerbahçe, Başakşehir, Kasımpaşa ve Başakşehir takımlarına mağlup oldu. Torku Konyaspor’da gözler Gençlerbirliği maçına çevrildi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Milli maçlar nedeniyle verilen biri haftalık aranın ardından bir gün izin yapan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar devam ediyor. Kayacık tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana Ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Dimitar Rangelov, Nejc Skubic ve Abdou Razack Traore katılmazken, İbrahim Sissoko takımdan ayrı çalıştı. Milli takımlarda bulunan 3 futbolcu bugün takımla birlikte çalışmalara katılacaklar.  Dün  basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışan Kartallar, bugün sabah biri çalışma daha gerçekleştirecekler ve öğleden sonra da Ankara’ya gidecekler. İki takım arasında Cumartesi günü öğleden sonra oynanacak maçı Konyasporlu 200 kadar taraftar da kale arkasında kendilerine ayrılan tribünden izleyerek takıma destek olacaklar.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.