Konyaspor'da hedef galibiyet

Konyaspor'da hedef galibiyet

Yarın Şanlıurfaspor ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Konyaspor'da bu maçın son hazırlıkları bugün yapılacak olan ter idmanıyla sona erecek.

Yarın Şanlıurfaspor ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Konyaspor'da bu maçın son hazırlıkları bugün yapılacak olan ter idmanıyla sona erecek. Yeşil-beyazlı ekibin tek düşüncesi bu maçı kazanmak. Kartal'da moraller en üst düzeyde

PTT 1. ligin 16. haftasında, Pazar günü Şanlıurfaspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor.. Teknik direktör Uğur Tütüneker’in göreve başlamasından buyana iyi bir hava yakalayan ve Manisa galibiyetiyle 6 maç sonra gelen galibiyet serisini de sürdürmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda, futbolcuların antrenmanda oldukça neşeli olmaları dikkat çekmekte.. Şanlıurfaspor maçına 3 puana parolasıyla hazırlanan Kartallar dün de sabah pas, şut ve taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaptılar.. Bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacak olan Torku Konyaspor’da sarı kart cezalısı Şenol ile birlikte sakatlığı süren Semih Aydilek, hafta içerisinde antrenmanda ağrıları devam eden İshak ve Erkan Sekman maç kadrosunda yer alamayacak. Şenol'un yerine ilk 11’de muhtemelen Ali Dere veya Neca forma giyecek. Torku Konyaspor’da: yönetici, teknik kadro ve futbolcular Şanlıurfa maçı için galibiyette birleştiler..Rakibin deplasmanda yenilmediğini, maçı kazanıp ve bir ilki daha gerçekleştirerek buna son vereceklerini söyleyen yeşil-beyazlılar, taraftarları tribünlere davet ederek destek istediler.  
 
YÖNETİM UMUT DOLU

Pazar günü Şanlıurfaspor'u konuk edecek olan Konyaspor'da gözler galibiyetten başka birşey görmezken, yeşil-beyazlı ekibin başkan ve yöneticileri. Hem Urfaspor hem de Ankaragücü maçlarından 3'er puanla ayrılacaklarına inandıklarını söylediler. Konyaspor'un Uğur Tütüneker ile oyun anlamında önemli bir ivme kazandığını, bunun  skora da olumlu bir şekilde yansıdığını bildiren yöneticiler, “Konyaspor'u güzel günler bekliyor. Ligin ilk yarısındaki Urfa ve Ankaragücü maçlarını kayıpsız geçmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimize ulaştığımız takdirde ikinci yarıya iyi bir hazırlık dönemi ve takviyelerle başlayacağız. Takviye konusunda hocamızla istişare içindeyiz. Takıma gerekli olan transferler mutlaka yapılacak, bunun için de çalışmalara şimdiden başladık. Ama öncelikle yarın oynanacak olan Şanlıurfaspor maçını düşünüyoruz. Bu maçı mutlaka kazanacağız, bunun için de hem teknik ekibe hem de oyuncularımıza güvenimiz sonsuz.”  Yarın oynanacak olan Şanlıurfaspor maçında taraftarlara da büyük görev düşeceğinin altını çizen yöneticiler, “Bu maç bizim için önemli.  Kazanmamız gereken önemli bir müsabaka. Dolayısıyla da taraftarlarımızın bu çıkışa destek vermesini istiyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.