Konyaspor'da 3 isim yolcu

Konyaspor'da 3 isim yolcu

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda Atiker Konyaspor'da fazla forma şansı bulamayan Can Demir Aktav, Ali Dere ve Vedat Bora takımdan ayrılması bekleniyor

Geçtiğimiz sezon iyi bir performans  sergileyen ve karşılığını Atiker Konyaspor'a katılarak alan Vedat Bora, Can Demir Aktav ve Ali Dere'nin takımdan ayrılması bekleniyor. Bu sezon Konyaspor'da fazla forma şansı bulamayan genç futbolculardan Ali Dere ile Vedat Bora'nın bonservisi ile gönderilmesi gündemde. Ali Dere'yi kesin olarak Anadolu Selçukspor'a göndermeyi planlayan yeşil-beyazlı yönetim Vedat Bora'yı ise TFF 1.Lig takımlarına kiralanması veya bonservisi ile gönderilmesi bekleniyor. Forma şansı bulamayan bir diğer isim olan Can Demir Aktav'ın da kiralanması beklehiyor.

TALİP ÇIKARSA GÖNDERİRİZ

Konyaspor'da ki genç futbolcularla ilgili açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, "Takımımızdan taliplilerin çıkması halinde Ali Dere ve Vedat Bora gibi isimleri bonservisleriyle de satabiliriz. Ama ilk planda Ali Dere'nin ikinci devrede Anadolu Selçukspor forması giyeceğini söyleyebilirim. Tecrübe kazanmaları için teklif gelmesi halinde genç oyuncularımızı da gönderebiliriz. Transfer konusunda tüm gelişmeler teknik heyet ve transfer komitemizin birlikte aldığı kararlar doğrultusunda takımımıza faydalı olması adına yapılıyor" diye konuştu.

97 DAKİKA FORMA GİYDİ

Geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor'da oynayan ve takımda en çok süre alan isim olan  Can Demir Aktav, bu sezon 2 maça çıktı. Toplamda 97 dakika süre alan genç fuübolcu Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında forma giydi. 22 yaşındaki stoper Konyaspor'un Kızılcabölükspor'u 4-0 yendiği maçta 7 dakika forma giyerken Gümüşhanespor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı mücadelede 90 dakika forma giydi. Can Demir Aktav, transfer dönemi açılmadan Atiker Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

EN ÇOK SÜRE ALAN GENÇ İSİM

2015-2016 sezonun ikinci yarısında PTT 1.Lig ekiplerinden Giresunspor'a kiralanan, yeni sezon öncesi Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda takımda kalan Vedat Bora Konyaspor'da en çok süre alan genç isim konumunda. 120 dakika forma şansı bulan genç futbolcu Konyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı maçlarda forma giydi. Konyaspor'un Kızılcabölükspor'u 4-0 yendiği maçta 30 dakika sahada kalan Bora, yeşil-beyazlıların Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kalıdğı maçta ise 90 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Milli futbolcunun geçtiğimiz sezon devre arasında olduğu gibi bu sezonda TFF 1.Lig ekiplerine kiralanması bekleniyor.

2 MAÇA ÇIKTI

Atiker Konyaspor'da en az süre alan genç isim ise Ali Dere oldu.  Geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan ve Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor'da geçtiğimiz sezon takım kaptanlığı görevini üstlenen Ali Dere, teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda Konyaspor'da kalmıştı. Bu sezon yeşil-beyazlı forma altında 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 2 maça çıkan Ali Dere 24 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Dere'nin devre arasında Anadolu Selçukspor'a yeniden dönmesi bekleniyor.

AHMET SÜTCÜ

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum