Konyaspor taktik çalıştı

Konyaspor taktik çalıştı

Pazar günü deplasmanda İstanbul Kartal ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Konyaspor'da gözler galibiyetten başka birşeyi görmüyor. Yeşil-beyazlılar, İstanbul'a yarın gidecekler. Maçın hakemi Kutluhan Bil

Torku Konyaspor'da, Ligin 11. Haftasında, Pazar günü deplasmanda oynayacak Kartalspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-Beyazlılar, Kartalspor maçının hazırlıklarına önceki gün akşam ve dün yapılan antrenmanla sürdürdü. Önceki gün akşam teknik direktörü Hüsnü Özkara gözetiminde yapılan ve tedavisine devam edilen İshak Çakmak dışında kalan tüm oyuncuların katıldığı antrenman düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, 5'e 2 ile devam etti. Daha sonra iki takıma ayrılan yeşil-beyazlı futbolcular savunma ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışma yaptı.Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Kartalspor maçının hazırlığını dün yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma ile tamamlarken, futbolcuların istekli ve arzulu oluşları teknik ekibi memnun etti. Kartalspor maçının son çalışmasını bugün yapacak olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, yarın sabah uçakla İstanbul'a gidecek ve kampa girecek.  Konyaspor'un Kartal maçında sakat olan İshak ile cezalı olan Ali Turan forma giymeyecekler. Geçtiğimiz haftayı cezalı geçiren yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Erdal Kılıçaslan ise muhtemelen bu maçta forma giyecek.

ÖZKARA: KAZANMAK İSTİYORUZ

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, pazar günü oynanacak olan Kartalspor maçına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını belirterek, karşılaşmanın iki takım için kolay olmayacağına, ancak kazanan tarafın kendileri olacağını, bunun için de sahada takım gibi duracaklarını söyledi. Özkara, Kartal'ın da sahaya kazanmak için çıkacağını bilerterek, şunları söyledi: “Biz iyi oyunculardan kurulu bir takımız. Bunun bilincindeyiz. Her geçen hafta daha takım oluyoruz, takım gibi oynuyoruz. Dolayısıyla gelecek adına hiçbir endişe duymuyorum. Kartal maçına gelince, öncekigün de söyledim, iki takım içinde kolay maç olmayacak. Zaten bu ligde kolay maç yok. Her takım her takımı yenebiliyor. Burada önemli olan ayakta kalan, iyi mücadele eden ve gününde olan takım maçı kazanacaktır. Ben bu anlamda oyuncularıma hep güvendim, bundan sonra da güveneceğim, çünkü onların iyi futbolcular olduklarını biliyorum. İshak ve Almi Turan bu takımın önemli oyuncuları, ancak onların yerine görev yapacak oyuncularım da üzerlerine düşen görevi en iyi şekilyde yapacaklar, alınacak iyi sonuca katkı koyacaklardır” dedi.

HAKEM: KUTLUHAN BİLGİÇ

Türkiye Futbol Federasyonu MerkezHakem Kurulu, PTT 1.Lig'de oynanacak 11.hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 11 Kasım Pazar günü Radyo Seymen Stadyumu'nda saat 14:00'de başlayacak Kartalspor-Torku Konyaspor karşılaşmasında Kutluhan Bilgiç düdük çalacak. Bilgiç'in yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Şenol Ersoy yaparken, maçın dördüncü hakemi Ozan Soykan. PTT 1.Lig'de 11.haftanın maç programı ve görev yapacak hakemler şöyle: Cumartesi günü saat 14.00'de oynanacak olan Karşıyaka-Boluspor maçını Kuddusi Müftüoğlu, Şanlıurfaspor-Göztepe A.Ş. Maçını ise Özgüç Türkalp yönetecek. Saat 19:00'da oynanacak olan Adanaspor A.Ş.-Rizespor maçında ise  Deniz Ateş Bitnel düdük çalacak. Pazar günü saat 14.00'de oynanacak Ankaragücü-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını Aytekin Durmaz, Kartalspor-Torku Konyaspor maçını Kutluhan Bilgiç ve 1461 Trabzon-Gaziantep Belediye maçını ise Taner Gizlenci yönetecek. Saat 16.00'da oynanacak olan  Bucaspor-Adana Demirspor maçını İlker Meral, Manisaspor-Samsunspor maçını ise Ali Palabıyık yönetecek. Günün son maçında ise saat 19.00'da Kayseri Erciyesspor ile Denizlispor karşı karşıya gelecekler ve bu  zorlu mücadeleyi de Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.