Konyaspor mutlu değil

Konyaspor mutlu değil

Ligin son iki haftasında Denizlispor ve Kartalspor ile deplasmanda berabere kalan Konyaspor'da camia mutlu değil. Temsilcimiz hafta sonunda oynanacak Erciyes maçı hazırlıklarına bugün başlayacak

Konyaspor, beraberlik serisini İstanbul deplasmanında Kartalspor karşısında sürdürdü. Dahası, yeşil-beyazlı’lar, Kartalspor maçıyla ligini başından buyana 5.  Beraberliğini aldı.. Fikstür gereği, Denizlispor ve Kartalspor ile üst üste deplasmanda oynayan ve iki karşılaşmayı da beraberlikle kapatan  Konyaspor, İstanbul deplasmanından, iyi mücadele ederek çıkardığı 1 puanla puanını 14’e çıkardı ve gol farkıyla 12. sırada yer aldı..  Ligin 12. Haftasında, Pazartesi akşamı lider Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek olan  Konyaspor’da hazırlıklar bugün başlayacak. Yeşil-beyazlı’lar, lideri devirerek galibiyetle yeniden buluşmayı amaçlamakta..  

ERDAL: ZOR DÖNEME GİRDİK

İyi mücadele ettikleri bir maçı daha gol bulamadıkları için kazanamadıklarını belirten tecrübeli oyuncu Erdal Kılıçaslan, zirve ile aradaki puan farkının açılmaması ve üst sıralardan kopmamak adına kazanmak zorunda oldukları zor bir döneme girdiklerini söyledi. Üst üste ikinci deplasman maçında Kartalspor'a konuk olduklarını belirten Erdal Kılıçaslan açıklamasını  şöyle sürdürdü. “Düşüncemiz tabi ki kazanmaktı. Kartalspor saha ve seyirci avantajını iyi kullanan ve son maçlarda yükselişe geçen bir takımdı. Maça iyi başladık. İlk yarı kontrolü elinde tutan, pozisyonlar bulan takımdık. Ama golü bulamadık. İkinci yarı Kartalspor biraz daha baskılı gibi göründü. Fakat karşılıklı pozisyonlar vardı. Golü bulan takımın kazanacağı bir maçtı. Beraberliğe razı olduk. 1 puan kazandığımız için mutlu değiliz. Çünkü kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Bir anda önce maçlar kazanarak rakiplerimizin puan farkını açmasına engel olmak ve ligin zirvesinden kopmamak zorundayız."

ALİ DERE EMİN KONUŞTU

Konyaspor'un ligde hak etmediği bir yerde olduğunu belirten Ali Dere, sonuca gitmekte zorlandıklarını bununda üzerlerinde bir baskı oluşturmaya başladığını söyledi. Alacakları bir galibiyetle geçmişe sünger çekip yeni bir sayfa açacaklarına inandıklarını dile getiren Ali Dere, sözlerini şöyle sürdürdü. "Birkaç maçtır iyi oynamamıza, maçı kazandıracak pozisyonları bulmamıza rağmen sonuca gidemiyoruz. Bu da haftalar ilerledikçe üzerimizde ister istemez bir baskı oluşturuyor. Kartalspor maçında kötü oynamadık. Alınan 1 puan iyi mi diye kendimize sorduğumuzda kötü değil ama kazanamadığımız içinde 2 puan kaybettiğimizi düşünüyoruz. Ligin zirvesinden uzaklaşmamak istiyorsak artık maç kazanmayı alışkanlık haline getirmek ve üst sıralara her geçen hafta biraz daha yaklaşmak zorundayız. Biz iyi bir takımız. İhtiyacımız olan tek şey maç kazanmak. Konyaspor'un yeri Süper Lig. Bunu her zaman ifade ediyoruz. Bir an önce toparlanarak bize yakışan sonuçları alacağımıza inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.