Konyaspor ile gurur duyuyoruz

Konyaspor ile gurur duyuyoruz

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşarı Faruk Özçelik’e makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşarı Faruk Özçelik’e makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Başkan Ahmet Şan’a Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz de eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşarı Faruk Özçelik’e Atiker Konyaspor hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Ahmet Şan, “Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğumuz başarılı performansla birlikte bu sezon direkt katılım ile ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil ettik. Bizim için iyi bir tecrübe oldu. İnşallah Avrupa’da mücadele etmeyi bundan sonraki yıllarda alışkanlık haline getireceğiz. Bize maddi manevi anlamda destek veren herkese ve özellikle de taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

KONYASPOR İLE GURUR DUYUYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşarı Faruk Özçelik ise, “Bir Konyalı olarak Konyaspor’un hem saha içi hem de saha dışındaki başarılarıyla gurur duyuyoruz. Konya şehri stadyumu ve taraftarıyla Türkiye’de futbola yeni bir soluk getirdi. Umarım bu güzelliklerin sayısı daha da artar” dedi.

Atiker Konyaspor ve ülke sporunun konuşulduğu ziyaretin ardından Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşarı hemşerimiz Faruk Özçelik’e isminin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması ve kaşkol hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.