Konyaspor düğmeye bastı

Konyaspor düğmeye bastı

Ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Konyasporda yönetim çalışmalara başladı. Başkan Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan, İstanbula karargah kurdular

Konyaspor’da devre arası tatili sürerken, yönetim de kadronun en az 4-5 oyuncuyla takviye edilmesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı.. Teknik direktör Ziya Doğan’ın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Başkan Bahattin Karapınar ve 2. Başkan Hasan Kulaksız, başta Galatasaray kulübü olmak üzere bazı takımların Başkan ve yöneticileriyle görüşmeler yapmak için dün İstanbul’a gittiler..
Galatasaray ile hafta sonunda yapılan maç öncesi Barış ve Aydın’ı isteyen Konyaspor yöneticileri, bunlara  stoper Ali Turan ve Serdar Özkan’ı da eklediler. Başkan Karapınar ve 2. Başkan Kulaksız bu 4 futbolcudan en az 2 veya 3’ünün transferini bitirmek için çalışacaklar.. Bunların dışında Beşiktaş ve Fenerbahçe’den de bazı futbolcuların listede yer aldığı, bunlarla ilgili görüşmelerde yapılacağı ileri sürüldü.  Bu futbolcuların ise Fatih Tekke ve Gökhan Ünal olduğu öğrenildi. Listede ayrıca; Gaziantepspor’dan Erman Özgür, Ankaragücü’nden Hürriyet ve Mehmet Çakır’ında bulunduğu belirtildi. Bilindiği gibi, teknik direktör Ziya Doğan Fatih Tekke ile bir görüşme yapmış ve Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor olmaması halinde Konyaspor’a gelebileceği konusunda söz almıştı.
Öte yandan, Şekerspor’un genç futbolcuları Ömer Ali ve İshak konusunda Şekerspor yöneticileriyle bugün bir görüşme yapılacak.. Şekerspor yöneticilerinin ise bunlara karşılık Konyaspor’dan Eser, Ramazan ve Burak’ı istediği öğrenildi.. Ancak, tekniki direktör Mehmet Altıparmak’ın önceki gün Ramazan ve Eser ile görüşerek Şekerspor’a gelmelerini istediği, futbolcuların ise Süper lig veya Bank Asya 1. lig takımlarında oynamak istedikleri gerekçesiyle bu teklifi kabul etmedikleri belirtildi.
Konyaspor yönetimi, teknik direktör Ziya Doğan’ın raporu doğrultusunda, yabancı futbolcular İbrahima Bangoura, Klein ve İvan, yerli futbolcular; Erdal, Eser, Ramazan, Burak, Murat Tosun, İbrahim Ege ve Emrah Eren ile yolları ayırma kararı almıştı.. Bu futbolcuların, Bank Asya 1. lig takımlarının gözdeleri arasında yer aldığı kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.