Konyaspor A2 takımı rövanşı da kaybetti:0-1

Konyaspor A2 takımı rövanşı da kaybetti:0-1

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Torku Konyaspor A2 takımı 2. devrenin ilk maçında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Torku Konyaspor A2 takımı 2. devrenin ilk maçında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Merkez 2 Nolu sahada oynanan mücadeleyi konuk 1-0 kazandı. Sezonun açılış maçında da Konyaspor rakibine deplasmanda 2-0 yenilmişti. Rövanşı kazanmak isteyen yeşil-beyazlı ekip karşılaşmada istediği golü bulumadı. Konuk ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golü ise serbest vuruştan geldi. Kazanılan serbest vuruşta topu başına geçen Bahri topu uzak köşeye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Torku Konyaspor Abdülkerim Bardakçı ile beraberlik sayısına çok yaklaştı ancak top direkte patladı. Soldan Serkan Abaz'ın yaptığı ortaya ön direkte yatarak vole vuran Abdülkerim'in topu direkten döndü. Kaçan bu gol yeşil-beyazlı ekibin beraberlik için yakaladığı en net fırsattı. Torku Konyaspor'da alınan bu yenilgi ile düşüş devam etti

SAHA: Merkez 2 Nolu

HAKEMLER: Bahri Beytekin, Serdar Aynur, Hamdi Tontu

KONYASPOR: Ali, M. Berk(Yunus), Yasin(İsmail), Onur, A.Kerim, Enes, İsmail, Fatih(Ömer), Mustafa, M. Ali(Serkan) Mehmet(Ali Karaağaç)

İSTANBUL BŞB: Kubilay, Murat, Eşref, Bahri, Yunus Emre, Seyhmus, Volkan, Emre, İbrahim, İlyas, Kudret

GOL: Dk 56 Bahri(İstanbul Bşb)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.