Konyaspor A2 Takımı haftayı bay geçecek

Konyaspor A2 Takımı haftayı bay geçecek

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaspor sezonun 7. haftasını maç yapmadan geçericek. Yeşil-beyazlı ekip 8. hafta maçını ise 22 Ekim tarihinde deplasmanda Manisaspor ile oynayacak.

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaspor sezonun 7. haftasını maç yapmadan geçericek. Yeşil-beyazlı ekip 8. hafta maçını ise 22 Ekim tarihinde deplasmanda Manisaspor ile oynayacak.  Sezonun 5. hafta maçında sahasında Bucaspor'u konuk eden yeşil-beyazlı ekip rakibine 3-0 yenildi. Sezonun 4. haftasında Galatasaray'a 2-1 yenilen ve bu maçla birlikte düşeşe geçen yeşil-beyazlı 5. haftada ise ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve sıralamada son basamakta bulunan Derince Belediyespor'a 3-2 yenildi.

Konyaspor son olorak ise sahasında Bucaspor'a 3-0 yenildi. Yeşil-beyazlı ekip sezona İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisi ile başlamıştı. Bu maçtan sonra oynadığı iki maçı da kazanan Torku Konyaspor iyi bir çıkış yakaladı. Sahasında Kasımpaşa'yı 4-3 yenen yeşil-beyazlı ekip 3. hafta maçında deplasmanda Kütahya temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor'a konuk oldu. Torku Konyaspor rakibini tek golle geçti. 6 maçta 2 galibiyet 4 yenilgi alan yeşil-beyazlı takım 6. haftayı 6 puanla 8. sırada tamamladı. Konyaspor oynadığı 6 maçta 8 gol attı 13 gol yedi.

Yeşil-beyazlı ekip sezonun 7. haftasını maç yapmadan geçirecek.  Konyaspor'un bay geçtiği 7. hafta da ise şu karşılaşmalar oynanacak: TKİ Tavşanlı Linyitspor-Bursaspor, Galatasaray–Boluspor, Derince Belediyespor-Kardemir Demir Çelik Karabükspor, Bucaspor-Manisaspor, Kasımpaşa-İstanbul Büyükşehir Belediyespor.  22- 23 Ekim tarihlerinde oynanacak 8. haftanın programı ise şu şekilde:  Kardemir D.Ç. Karabükspor-Bucaspor, Boluspor-Derince Belediyespor, Bursaspor–Galatasaray, Manisaspor-Torku Konyaspor, İstanbul BBŞ -TKİ Tavşanlı Linyitspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.