‘Konya’nın değişime İhtiyacı var’

‘Konya’nın değişime İhtiyacı var’

İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Yıldırım, “Konyalı hemşerilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Artık bir değişim olmalı. Sokaklarına caddelerine Türk dedelerinin ismini verin bir anlayış göreve gelsin istiyoruz” dedi.

İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Yıldırım ve İYİ Parti Selçuklu 1 sıra Meclis Üyesi Adayı Sırrı Demirel, Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ile bir araya gelen Yıldırım çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

GÖREVE GELİR GELMEZ 3 İLÇEYE 1O’AR BİN EV YAPACAĞIZ

Konya’nın değişime ihtiyacı olduğunu belirten Yıldırım, “Göreve gelir gelmez ilk yapacağımız iş Konya’da ki trafik sorununu çözmek olacak. Vatandaşlarımız olurda bize görev verirse göreve geldiğimizin gün Meram, Selçuklu ve Karatay’a 10 bin ev yapacağız. Uygun fiyatlarla vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız. Konya’nın rahatlaması istiyoruz. Turistler Sadece Hz Mevlana‘yı ziyaret edip gidiyorlar. Bu manada bir şehir ruhu oluşturmak için çalışacağız. 20 yıldır aynı parti tarafından yönetiliyoruz. Bir değişiklik istiyoruz. Bin yıllık Türk yurdunda sokaklarımıza Türk ismi koyalım bir sokağımızın ismi Bumin Kağan, Göktürk olsun istiyoruz. Konya’da bir değişiklik yaşansın istiyoruz Konya’nın değişime ihtiyaca var.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ise Yıldırım

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum