Konyalı sürücülerin vize çilesi!

Konyalı sürücülerin vize çilesi!

Konyalı sürücüler, ikinci bir araç muayene istasyonu istiyor. Şehir merkezinde sadece bir muayene istasyonu bulunuyor.

Konyalı sürücüler, ikinci bir araç muayene istasyonu istiyor. Şehir merkezinde sadece bir muayene istisyonu bulunuyor. İstasyonda her gün yüzlerce aracın muayenesi yapılıyor. Muayene istasyonunda ciddi yoğunluk oluşuyor. Yoğunluk nedeniyle randevularda aksama oluyor. Randevulu sürücüler bile 2-3 saat beklemek zorunda kalıyor. Zaman zaman sistem de kilitleniyor. Randevulardaki rötar sürücüleri mağdur ediyor.

SÜRÜCÜLER MUAYENE İSTİYOR

Şehri ve ülkeyi idare edenler yıllardır Konya merkeze ikinci bir muayene istasyonu yapılacağını dile getiriyor. Ancak ikinci bir muayene istasyonu hala şehre kazandırılamadı. Cihanbeyli ve Kulu gibi büyük ilçelerde muayene istasyonu talep ediyor. Geçen yıl ilçelerde istasyon noktasında vatandaş eylem bile yapmıştı.

İŞYERİNDEN TAM GÜN İZİN ALIN

Randevu aldığı halde uzun süre sıra bekleyen Mehmet Türk isimli sürücü, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Konyalı'nın vize çilesi bitmez. Randevu saatini 45 dakika geçti, ama hala içeri dahi giremedik." Bir diğer araç sahibi ise, "Araç muayenesi için istasyona gitmeden önce iş yerinizden en az bir tam gün için izin alın. Çünkü bir iki saate işinizi halletmeniz mümkün değil. Öyle güzel bir yer yani" ifadelerini kullandı.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum