Konyalı meşhur kuruyemiş firması 2 milyon lira bağışladı

Konyalı meşhur kuruyemiş firması 2 milyon lira bağışladı

Türkiye’nin önde gelen Konya merkezli kuruyemiş firmalarından birisi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem sonrası başlatılan yardım kampanyasına 2 milyon lira bağışladı.

Türkiye’nin önde gelen Konya merkezli kuruyemiş firmalarından Özçiğdem Kuruyemiş, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem sonrası başlatılan yardım kampanyasına 2 milyon lira bağışladı.

12-002.jpg

Konya’da pek çok firma bölgeye yardımda bulundu. Konya’nın önde gelen kuruyemiş firmalarından Özçiğdem Kuruyemiş ‘Türkiye Tek Yürek’ deprem bağışı kampanyasında 2 milyon lira bağışta bulundu. Özçiğdem Kuruyemiş sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizi derinden sarsan depremlerin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.  Özçiğdem Kuruyemiş ailesi olarak depremin ilk gününden beri ayni ve nakdi yardımlarımızla depremzedelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.

4-5-001.jpeg

Sivil toplum örgütleri ve odalar aracılığıyla yapmış olduğumuz yardımlara ilave olarak 8 Şubat tarihinde AFAD’a 500 bin Türk Lirası yardımda bulunmuştuk. 15 Şubat ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasında sözünü vermiş olduğumuz 1,5 milyon Türk Lirası nakdi yardım ile AFAD’a göndermiş olduğumuz nakdi yardımı 2 Milyon Türk Lirası’na çıkardık. Şimdiye kadar olduğu gibi bugün de yaralarımızı devletimiz ve milletimizle el ele tek yürek olarak saracağımıza inanıyoruz. Geçmiş olsun Türkiyem.”

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum