Konyalı başkan ateş püskürdü: Yakında kıyamet kopacak

Konyalı başkan ateş püskürdü: Yakında kıyamet kopacak

Murat Yağız, sürpriz bir şekilde görevi devretmişti.  Mart ayının başında Meram Ziraat'e ise kayyum atandı. Eski başkan Murat Yağız, “Her sessizliğin arkasında bir fırtına vardır yakında kopacak” dedi

Şubat ayının sonunda Meram Ziraat Odası’nda mevcut Başkan Murat Yağız, yönetim kurulu kararıyla görevi sürpriz bir şekilde Abdullah Şahinoğlu’na devretti. Meram Ziraat Odası Başkanlığı görevine yönetim kurulu kararıyla Abdullah Şahinoğlu getirilmişti. Yapılması planlanan Meram Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri askıya alınmıştı. Meram Ziraat Odası'nda sular durulmuyor. Mesajlar, imalı paylaşımlar havada uçuşuyor. 

adsiz.jpg

“YAKINDA FIRTINA KOPACAK” PAYLAŞIMI

Gazetemize açıklamalarda bulunan Murat Yağız, “Ben, görevi bırakmadım. Yönetim kurulu içinde görev değişikliği yaptık. 8 gün sonra görevim sona erecekti. 'Seçimler yapılmıyor' diye mahkemeye verdik. 1 ay içinde seçim olacaktı. Ben, demokrasinin işlemesini istedim. Görüş ayrılığına düştük yönetimle. Yönetim kurulu üyesi olarak görevime devam ediyorum” demişti. Yağız, son olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yağız, “Her sessizliğin arkasında bir fırtına vardır yakında kopacak” paylaşımında bulundu.  

İşte o paylaşım:

adsiz-1-001.png

ÇİFTÇİ MAĞDUR OLMASIN DİYE KAYYUM ATANMIŞTI!

Meram Ziraat Odası’nda yönetimin başkanı görevden almasının ardından yerine getirilen Abdullah Şahinoğlu da görevden alınmıştı. Meram Ziraat’a kayyum olarak Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hepokur atandı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hepokur, 2022 yılı Aralık ayında yapılması gereken Meram Ziraat Odası delege seçimleri yapılamadığından ve Oda Meclis ve Yönetim Kurulunun görev süresi 28 Şubat’ta bittiğinden dolayı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından yasa gereği odaya kayyım atandığını kaydetti. Yazılı açıklama yapan Hepokur, “Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Meram Ziraat Odası Başkanlığında iş ve işlemlerin devam etmesi, oda üyesi çiftçilerin mağdur olmaması için oda eski Meclis Başkanı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak şahsımı 1 Mart tarihinden itibaren ‘Yönetim Kayyımı’ olarak görevlendirmiştir. Bu süreç içerisinde Meram Ziraat Odası Delege Seçimleri tamamlandıktan sonra, oda genel kurulu yapılarak oda organlarının seçilme işlemi tamamlanacaktır ve bunun akabinde kayyımlık görevi sona erecektir” ifadelerini kullandı. 

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum