Konya'daki restoran etliekmeği 23 liraya satma kararı aldı

Konya'daki restoran etliekmeği 23 liraya satma kararı aldı

Ekrem Coşkun Etlekmek, vatandaşa ucuz ve kaliteli etliekmek yemeye davet ediyor. Ekrem Coşkun Etlekmek olarak Konyaspor’un 100. yaşına özel gerçekleştirilen ‘Tek Etlekmek 19.22’ kampanyası büyük ilgi gördü.

Ekrem Coşkun Etlekmek, vatandaşa ucuz ve kaliteli etliekmek yemeye davet ediyor. Ekrem Coşkun Etlekmek olarak Konyaspor’un 100. yaşına özel gerçekleştirilen ‘Tek Etlekmek 19.22’ kampanyası büyük ilgi gördü. Ekrem Coşkun Etlekmek tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Haftanın her günü binlerce hemşehrimizi, şehrimizin en güzel manzarasında ağırlamanın gururunu yaşadık.

adsiz-004.jpg

 

Kampanya süresince ürünümüzün kalitesinden en küçük taviz vermeden, yoğunluğa rağmen her zamanki servis kalitesi ile halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Kampanyamıza büyük ilgi gösteren, yoğunluk sırasında oluşan uzun bekleme sürelerinde anlayışla sıra bekleyen, her fırsatta kampanyamıza desteğini ve memnuniyetini dile getiren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

adsiz-003.jpg

Daha önce de belirttiğimiz gibi; Konya’mızın simge lezzeti etlekmeği herkes doya doya yiyebilsin diye kampanyalarımız devam edecek. Ülkemizin ekonomik olarak içinden geçtiği zorlu dönemde halkın markası olarak, halkın yanında olmayı sürdüreceğiz. 19.22 kampanyamızı duyurduğumuz açıklamamızın sonunda kampanya sonrası tek etlekmek fiyatımızın 24.90 TL olacağını belirtmiştik. Lakin yaptığımız maliyet çalışmaları ile ürünümüzü aynı kalite ile daha uygun fiyata sunabilmek için çaba gösterdik. Halkımızın yararına olan en küçük ihtimali dahi değerlendirdiğimizin simgesi olarak kampanya sonrası fiyatımızı 23.90 olarak güncellemeye karar verdik. 100. yıl kampanyamızın sona erdiği 1 Temmuz’dan itibaren de kaliteyi uygun fiyata sunmaya devam edeceğiz. Konya’mızın bu eşsiz lezzetinin çok yakında aynı kalite ve aynı uygun fiyat anlayışı ile Türkiye’nin her yerinde olacağının da müjdesini vermek isteriz. Yaparsa Ekrem Coşkun Yapar.”

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum