Konya'daki meşhur AVM'de  ucuz etliekmek ve döner kuyruğu!

Konya'daki meşhur AVM'de ucuz etliekmek ve döner kuyruğu!

Ekrem Coşkun Döner, öğrencilerin yoğun olduğu bölgede 65 liraya etliekmek satıyor. Ekrem Coşkun Döner İşletme Müdürü Necdet Kuzucu, “Öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. ‘Neden daha önce gelmediniz’ diye söylüyorlar. Her gün uzun kuyruklar oluşuyor” dedi

Ekrem Coşkun Döner, öğrencilerin yoğun olduğu bölgede 65 liraya etliekmek satıyor. Ekrem Coşkun Döner İşletme Müdürü Necdet Kuzucu, “Öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. ‘Neden daha önce gelmediniz’ diye söylüyorlar. Her gün uzun kuyruklar oluşuyor” dedi

Türkiye’de yaşanan ekonomik sorunlar, tüketicileri ucuz mekanlara yönlendiriyor. Konyalıların en çok tükettiği yemek çeşitleri arasında bulunan etliekmek, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Gökkuşağı Alışveriş Merkezi‘nde (AVM), 65 liraya öğrencilere satılıyor. Konya'dan Türkiye'ye açılan marka Ekrem Coşkun Döner, öğrencilerin faydalanması için döneri 35 ve 55 liradan, etliekmeği ise 65 liradan satışa sunuyor. Öğrenciler ucuz olduğu için uzun kuyruklar oluşturuyor. Gökkuşağı AVM bulunan Ekrem Coşkun Döner İşletme Müdürü Necdet Kuzucu, kalite ve ucuzluğun başarı getirdiğini kaydetti.

İKİ KASA İLE ÇALIŞIYORUZ AMA YETİŞEMİYORUZ

Ekrem Coşkun Döner işletme müdürü Necdet Kuzucu, öğrencilerin fiyatlardan ve kaliteden memnun kaldığını söyledi. Kuzucu, “Öğrencilerin yoğun olduğu Gökkuşağı AVM’de geç kalınmış bir atılım. Öğrencinin durumunu düşünerek fiyatlarıyla, hijyeniyle ve kalitesiyle ön plana çıkmaya çalışıyoruz. Ama bu kadar yoğun talep olacağını düşünmemiştik. Öğrenciler Ekrem Coşkun markasını bekliyormuş ve çok takdir ediliyoruz. Şu an da öğrenciler, ‘neden daha önce gelmediniz’ diye söylüyorlar. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor. İki kasa ile çalışıyoruz ama yetişmiyor. Kasa sayısını artırırsak bu defa siparişler yetişmeyecek. Bu konuda arada kaldık diyebiliriz. Uzun kuyruklar oluşuyor. Saat 11.00’dan talep ve isteğe göre 21.00’a çalışıyoruz. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

TÜM ESNAFLAR KAZANMAYA BAŞLADI

Ekrem Coşkun firması sayesinde Gökkuşağı AVM’nin yoğunlaştığını belirten Necdet Kuzucu, şunları söyledi: “Gökkuşağı AVM’de olan diğer esnaflar bu durumdan şikayetçi değil. Bazen şöyle sorular duyuyoruz, ‘Ekrem Coşkun diğer esnafların işlerini düşürüyor mu?’ bu durum tamamen yanlış. Firmamızın burada olduğunu duyan ve AVM’ye gelmeyen öğrenciler, artık gelmeye başladılar. Bu sayede diğer esnaflarda kazanmaya başladı. Ekrem Coşkun markasının bu kadar sevilmesinin birçok nedeni var. Ama bunlardan iki tanesi fiyat ve kalite olduğunu söyleyebilirim. Fiyatı düşüreceğim diye malzeme ve kaliteyi düşürürsen başarılı olamazsınız. Burada ön plana çıkan içecekler hariç tüm malzemeleri kendimiz üretiyoruz. Tek arzumuz tüm herkesin kaliteli ve ucuz yemek tüketmesi. Tüm öğrencilerimizi Ekrem Coşkun firmamıza Gökkuşağı AVM’ye bekliyoruz.”

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum