Konya'da ürettikleri makineleri 40 ülkeye ihraç ediyorlar

Konya'da ürettikleri makineleri 40 ülkeye ihraç ediyorlar

20 yılı aşkın süredir sac işleme makineleri sektöründe hizmet veren UMS Makine uzman kadrosu ile 40'da ülkeye ihracat yapıyor. Geniş ürün yelpazesine sahip olan UMS Makine, müşteri memnuniyetini önplanda tutuyor.

 

Modern güncellenmiş teknolojik makineler, teknikler, kaliteli yetişmiş deneyimli kadro ve doğru malzemelerle dünya çapında dört kıtada talep ve ihtiyaçlara uygun olarak üretim gerçekleştiren UMS Makine Konya’nın öncü firmaları arsanda yer alıyor. UMS Makine Genel Müdürü Fatih Kurt, “20 yılı aşkın süredir Sac işleme makineleri sektöründe hizmet veriyoruz kalite anlayışından ödün vermeden en yeni teknolojileri kullanarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışıyoruz. 40’aşkın ülkeye yaptığımız ihracat ile ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil ederek ekonomiye katkı sunmaya çalışıyoruz” dedi

3-1-1200x800.jpg

MÜŞTERİ MEMNUİYETİ ÖN PLANDA

Firmanın çalışmaları hakkında bilgi veren UMS Makine Genel Müdürü Fatih Kurt, “UMS Makine olarak Konya Arlı Sanayi Sitesinde Sac işleme makineleri sektöründe 20 yıldır 40 çalışanımızla üretim ve pazarlama faaliyetleri göstermektedir. Üretim alanına kollu giyotin makasları ile başlayan firmamız, her geçen gün teknolojiyi yakından takip ederek günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilecek teknolojik makineleri üretmektedir.

3-6-1200x800.jpg

Firmamız kalite ve güveni ön planda tutarak NC Redüktörlü Giyotin Makas, CNC Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas ve CNC Hidrolik Abkant Presleri müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda farklı ölçü, tonaj ve özellikte üretmektedir. Kalite ve güven ilkesinden ödün vermeyen firmamız zamanında teslimat ve hızlı servis anlayışını önemsemektedir. Müşteri memnuniyeti ve sürekli gelişim ilkesini kurulduğu günden bu yana temel felsefe olarak kabul eden firmamız günümüze kadar ürettiği ürünleri ülkemizin ve Dünyanın dört bir köşesine pazarlamaktadır” diye konuştu.

3-2-1200x800.jpg

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNE SAHİBİZ

Firma olarak geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını belirten Kurt, “UMS makina üretimini, redüktörlü giyotin makas, hidrolik giyotin makas, hidrolik abkant pres vb. gibi ürün yelpazesi ile devam etmektedir. Taahhütlerini zamanda ve eksiksiz yerine getirme için gerekli ekip ve ekipmana sahip olan firmamız, her zaman en iyi, en kaliteli hizmeti sunayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.

3-7-1200x800.jpg

Güvenilir kurum olmak ilkesiyle hareket eden firmamız bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır. Sac işleme makineleri sektöründe müşteri memnuniyetine dayalı olarak kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş, pazara sunduğu ürünleri ile ekonomiye katkı sağlamak ve anılan bir dünya markası olmak” ifadelerini kullandı.

3-2-1200x800.jpg

AR-GE ÇALIŞMALRI ÖN PLANDA

UMS makine olanak ar-ge çalışmalarına daha çok önem verdiklerini belirten UMS Makine Genel Müdürü Fatih Kurt, sözlerini şöyle tamamladı: “Üretimde özenle doğru malzemeler seçilerek, kaliteli üretim yapılmaktadır. Zamanında ve profesyonel servis desteği prensip kabul edilmekte. Tasarım ve üretimde; Güvene dayalı olarak hassasiyet esas alınmaktadır. Makinalarımız kullanım kolaylığına sahip olmakla beraber kullanıcıya karşı da önlemleri almaktadır. Profesyonel ekibimizle bilgisayar destekli çizim ve mukavemet analizleri ile tasarlanan makinalar konstrüksiyonları tamamlandıktan sonra, gerilim giderme işlemi yapılır. CNC işleme merkezlerinde ve CNC tornalarda hassas olarak işlenir ve dünyaca tanınmış ekipmanlar ile donatılarak kalite kontrolünden geçtikten sonra müşterilerin hizmetine sunulur. UMS Makina olarak Araştırma ve Geliştirmeye önem veriyoruz. UMS Makina AR-GE birimi olarak üretimden önce 3 boyutlu bilgisayar ortamında (CAD) tasarlanan ayrıca bilgisayar ortamında analiz edilen (CAE) abkant pres makinaları ve giyotin makas makinalarını en iyi ve kaliteli haline getirmeyi hedeflemekteyiz. Gelişen ve değişen dünyamızda bilim çağında, sürdürülebilir, yaratıcı ve gelişim odaklı bir çalışma yürütüyoruz. Hedefimiz Türkiye piyasasında ve yurt dışında müşteri memnuniyetini sağlamak ve alanında öncü bir firma olmaktır.”

SAİT ÇELİK

3-4-1200x800.jpg

3-5-1200x800.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum