Konya'da 60 yaş ve üzeri vatandaşların neden boyun fıtığı olduğu belli oldu! Ankara Yolu

Konya'da 60 yaş ve üzeri vatandaşların neden boyun fıtığı olduğu belli oldu! Ankara Yolu

AK Parti öncesi insanların hastanelere giremediğini, cenazelerini alamadığını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, şimdi de 60 yaş ve üzeri vatandaşların kötü yollardan dolayı boyun fıtığı olduğunu ileri sürdü!

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla tartışma konusu olan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, geçtiğimiz günlerde bir TV programına katılmış ve AK Parti'den önce insanların hastanelere giremediğini, cenazelerini alamadığını söylemişti. Baykan, o TV programında bir de AK Parti döneminde yapılan yollar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“AK PARTİ ATASÖZLERİNİ DEĞİŞTİRDİ”

Canlı yayında AK Parti öncesinde Konya'dan-Ankara'da gidiş geliş seyahat ettiğini hayal eden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, küt küt çukurlara girilip çıkıldığını söyledi. Konya-Ankara Yolu'nun yalandan bir yol olmadığını belirten Baykan, programa konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Ali Gökçek'e şunları anlattı: “Hadi fırsat buldum solla. Aliciğim bizim neslimiz boyun fıtığı oldu, boyun fıtığı. Şimdi Konya-Ankara yolu... AK Parti atasözlerini değiştirdi ya. Git-gel Konya 6 saatten, git-gel Konya 4 saate düştü. Kendi memleketimden örnek veriyorum. Hızlı tren 1 saat 45 dakika. Şu anda karayolunda araba kullanırken boyun fıtığı yaşayabilecek tek bir şey var vızır vızır ihracata çalışan tırları sayarsan boyun fıtığı olursun.”

“BİZİM NESLİMİZ BOYUN FITIĞI OLDU”

“Bizim neslimiz boyun fıtığı oldu, boyun fıtığı” diyen AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, 1964 doğumlu. Baykan, yaptığı açıklamayla Konya'da 60 ve üzerinde bir yaşa sahip olan, zamanında Ankara-Konya arası yol yapan vatandaşların kötü yoldan dolayı boyun fıtığı olduğunu ileri sürdü.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum