DEVA’da Karaca   görevi Bestil’e devretti

DEVA’da Karaca görevi Bestil’e devretti

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Konya 2. Olağan İl Kongresi, il teşkilatında yapıldı. Tek liste ile gidilen seçim sonrasında bu zamana kadar il başkanlığı görevini yürüten Dr. Seyit Karaca, İl Başkan Vekili Hasan Bestil’e görevi devretti.

KÖK MAAŞ OYUNLARI

Kongrede Divan Başkanlığı görevini de üstlenen Dr. Seyit Karaca yaptığı konuşmada; “23 Haziran 2020 tarihinde başlayan İl Başkanlığı sürecinde bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz, parti çalışmalarına katkı sunan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ülke siyasetinin her geçen gün daha da çıkmaza girdiği aşikâr bir şekilde görülüyor. Vatandaşımızı derinden etkileyen yakıcı sorunların olduğu ülke gündemi maalesef bugün basit ve suni gündemlerle karartılmaya çalışılıyor. Basit ve dezenformatif iletişim kurallarıyla ve oyunlarıyla siyasette gün geçiriliyor. Sabit ve dar gelirliler içerisinde ilk sırada gelen emeklilerimiz TÜİK marifetiyle yazılan komik senaryolarla bir puan da olsa daha düşük maaş zammına maruz bırakılıyor. Kök maaş oyunları da işin başka bir boyutudur. 4 defa zam alıp ta 10.000 TL sınırını aşamayan emeklimiz sefaletin kucağına bile isteye itilmektedir. Çiftçimiz elde ettiği ürünü masraflarını bile çıkaracak şekilde satamamaktadır. Gençlerimizin yarınlarına dair umutsuzlukları iyice derinleşmektedir. Asgari ücretli, seçimli yıllarda zam oyunları ile kendilerinin siyasete nasıl alet edildiğini, enflasyona rağmen bu yıl seçim olmadığı için ara zam olmayacağı ilanıyla net olarak anlamıştır. Yerel seçimler sonrası iktidara gelenlerin de vatandaşa yeterince umut olamayacaklarını görmeye başladık. Sorunları icat eden teknik direktörün aynı olduğu ülkemizde iktidar takımı sadece oyuncu değişiklikleriyle vatandaşı oyalamaktadır. İlk genel seçimlerde vatandaşımız Deva Partisi kadrolarına vereceği destekle ülke sorunlarının çözümü konusunda iradesini beyan edecektir. Kongremiz hayırlara vesile olsun. Büyük kongre delegesi olarak partimize hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

SORUNLARI DEVA ÇÖZER

Kongrede Deva Partisi Konya İl Başkanı seçilen Hasan Bestil, ekip arkadaşlarına ve partililere teşekkür ederek, “Partimizin kuruluşundan bu yana içerisinde olduğumuz bu harekete olan inancıyla bayrağı daha yüksekleri taşımak için ellerinden geleni yapan ve destekleyen ekip arkadaşlarımıza ve partilerimize teşekkür ediyorum. Birlikte mücadeleye devam edeceğimiz içinde mutlu olacağım. Her gün derinleşen ve farklı alanlarda kendini belli eden ülke sorunları vardır. Bu sorunlar arasında adalet başta göçmen sorunundan ekonomiye, dış politikadan eğitime, tarımdan hayvancılığa kadar sorunların çözümü için yapılması gereken birçok görev vardır. Ülkemizin artan sorunlarını çözmek yerine iktidar ülkemizi her anlamıyla oyalıyor. Bütün sorunların topyekûn çözümün de ancak DEVA Partisi iktidarında mümkün olacaktır. Yeni yönetim kurulu ile birlikte hep beraber bunun için çaba göstereceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum