Konya Selçuklu' da yeni bir market açıldı! Karataylılar da istiyor

Konya Selçuklu' da yeni bir market açıldı! Karataylılar da istiyor

Konyalıların severek gittiği ve Konya'da marketler içerisinde en çok çeşitliliği bulunan bu mağaza Selçuklu' da yeni bir şube daha açtı

Konyalıların severek gittiği ve Konya'da marketler içerisinde en çok çeşitliliği bulunan bu mağaza Selçuklu' da yeni bir şube daha açtı

Konya'ya yeni bir mağaza daha açıldı. File Market, şehirdeki şube sayısını 5’e çıkardı. 13 Haziran’da Selçuklu Beyhekim Mahallesi’nde hizmete giren mağaza, kısa sürede yoğun ilgi gördü. File'nin Selçuklu'da 4, Meram'da 1 şubesi bulunuyor.

Şehirde yerel marketlerin yanı sıra, ulusal market zincirleri de yaygınlaşmaya devam ediyor. Şehirde neredeyse her köşe başında en az iki market bulunuyor. Bunun yanı sıra, alışılmışın dışındaki konseptiyle dikkatleri üzerine çeken, geleneksel market anlayışını aşarak yenilikleri vatandaşlarla tanıştıran marketler de açılıyor. Bu marketlerden biri de File oluyor. File, Konya’daki hizmet ağını genişletiyor.

whatsapp-image-2024-06-16-at-16-46-29-1.jpeg
ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ÇOK FAZLA OLAN MARKET
23 Mayıs 2024’te Selçuklu Işıklar Mahallesi'nde bir mağaza açan File, 1 ay dolmadan Selçuklu’ya yeni mağaza daha kazandırdı. File, bu kez Beyhekim Mahallesi’ni tercih etti. File’nin Konya’da 5 mağazası bulunuyor. Bu mahallelerin 4’ü Selçuklu’da yer alırken, 1’i Meram’da bulunuyor. Bu mağaza da Meram Alavardı Mahallesi, Mahmut Hüdai Caddesi üzerinde hizmet veriyor. Konyalılar, File mağazalarına özellikle ürün çeşitliliğinden dolayı yoğun ilgi gösteriyor.
BU MARKETİN KARATAY’DA HİÇ MAĞAZASI YOK
File’nin Karatay’da ise hiç mağazası yok. Gelir seviyesi diğer ilçelere oranla daha yüksek olan Selçuklu, File’nin Konya’da en gözde merkez ilçesi konumunda. Taşra ilçelerde şubesi olmayan File, 650 bin nüfusluk Selçuklu’da her geçen gün daha da büyüyor. Buhara ve Yazır Mahallesi'nde bulunan mağazalara 23 Mayıs günü bir yenisi daha eklenmişti. File, bir de Işıklar Mahallesi'nde şube açmıştı. File, son olarak Beyhekim Mahallesi’nde mağazalaştı. Marketin Selçuklu’da mağaza sayısı böylelikle 4 oldu. Karatay halkı, File marketin kendi ilçelerinde de açılmasını talep ediyor.

whatsapp-image-2024-06-16-at-16-46-29.jpeg

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum