Konya Şekerspor Pendik virajında

Konya Şekerspor Pendik virajında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor on günlük aradan sonra, bugün yeni teknik direktör Kadir Özcan yönetiminde Pendikspor’u konuk edecek

Lig’in 22. haftasına dahil maç Recep Konuk Stadında saat 13.30’da başlayacak. Şekerspor ile Pendikspor arasında oynanacak önemli karşılaşmayı İzmir bölgesi ulusal hakemlerinden Özgür Sepin yönetecek. Sepin’in yardımcılığını ise Emre Çelimli ve Cemal Güzelaydın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Emre Ajun.
Bank Asya 1. Lig iddiasını sürdürmek isteyen yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde alacağı üç puanla Fethiye galibiyetini taçlandırmak ve iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak. Konya Şekerspor’da sakatlığı süren ve düz koşu yapan Bahadır’ın yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Erman ve sarı kart cezalısı Cafercan Pendikspor maçında forma giyemeyecek. Soğuk algınlığı nedeni ile hasta olan Ömer Ali Şahiner ve adalesinde çekme bulunan Ömer’in ise tedavileri ise devam ediyor. Bu futbolcuların Pendik maçında oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak.
Ayrıca Pendikspor önünde verilecek zorlu sınav öncesinde Onur Akbay ve Ömer Ali Şahiner, sarı kart sınırında bulunuyor. Başarılı futbolcular Pendik maçında kart gördükleri takdirde ligin 23. haftasında deplasmanda oynanacak olan Belediye Vanspor maçında forma giyemeyecekler. Öte yandan yeni teknik adam Kadir Özcan’ın lisans işlemleri tamamlandı. Başarılı teknik adam Pendik maçında takımın başında sahaya çıkacak.
Konya Torku Şekerspor, on günlük ara sonrası bugün yeniden taraftarıyla buluşuyor. İki hafta üst üste yenildikten sonra deplasmanda play off için mücadele eden Fethiyespor’u yenerek moral bulan temsilcimiz, Pendikspor’u yenerek Bank Asya 1. Lig iddiasını sürdürmek istiyor. Konya Torku Şekerspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Kadir Özcan, “Takımım son derece kaliteli ve yetenekli futbolculara sahip. Zaten bugüne kadar olmuş olduğu sonuçlar da, Konya Torku Şekerspor’un kalitesini açıkça ortaya koyuyor. Bazı istenmeyen sonuçlar alınmış ama, bunların hepsi futbolun içinde var. Takımın başında ilk kez sahaya çıkacağım Pendikspor maçını kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz bugüne kadar nasıl puanlar kaybetmişsek, Elazığspor da mutlaka kaybedecek. Onları yakalayabilmek adına futbolun gerektirdiği her şeyi yapacağız. İnşallah, sezon sonunda Bank Asya Ligi’ne direkt olmasa bile play off’tan çıkacağız. Tabii ki öncelikli hedefimiz direkt çıkmak. Bunu son maçın son dakikasına kadar kovalayacağız” şeklinde konuştu.
Şekerspor bugün oynanacak Pendikspor maçını kazanarak zirve takibini sürdürmek isterken geçtiğimiz hafta aldığı yenilgi ile zirvede yara alan Elazığspor’un zorlu haftada puan kaybetmesini bekliyor. Elazığspor, ikinci yarının başında temsilcimiz Şekerspor’u mağlup eden Eyüpspor’a konuk olacak. Tamamı bugün saat 13.30’da başlayacak olan 22. hafta karşılaşmalarının programı şöyle: 1461 Trabzon-Pursaklarspor (Ahmet Suat Özyazıcı) Konya Torku Şekerspor-Pendikspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) Balıkesirspor-Fethiyespor (Balıkesir Atatürk) Tarsus İdmanyurdu-Belediye Vanspor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) Elazığspor-Eyüpspor (Elazığ Atatürk) Tokatspor-Adana Demirspor (Tokat Gaziosmanpaşa) Kocaelispor-Ofspor (İsmetpaşa) Sakaryaspor-Dardanelspor (Sakarya Atatürk) Şanlıurfaspor-Türk Telekomspor (Şanlıurfa GAP)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.