Konya Şekerspor İstanbul seferinde

Konya Şekerspor İstanbul seferinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 23. haftasında yarın İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan ve Şekerspor, Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile Başkanlığı’nda İstanbul’a gitti. Bugün Kaya Ramada Otel’de kampa giren temsilcimiz maç saatini beklemeye başladı. İkinci yarının başından itibaren kötü bir seri elde eden ve buna Turgutlu galibiyeti ile son veren Şekerspor, zorlu deplasmanda 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor’un İstanbul’da Tepecikspor ile yapacağı maçı Ankara Bölgesi ulusal hakemlerinden Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılığını ise Ejder Yapıcı ile Fevzi Demirhan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Çağlar Mete Uludağ. Karşılaşmayı yönetecek olan orta hakem Serkan Tokat, yeşil-beyazlı temsilcimizin ilk kez bir maçında düdük çalacak. Şekerspor, 22. haftanın ardından 26 puanla ligin 10. sırasında bulunurken, Tepecikspor ise 37 puanla 6. sırasında bulunuyor. Lig’in 6. haftasında Konya’da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinden İstanbul temsilcisi 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar, bir taraftan yakaladığı çıkışı devam ettirmenin hesaplarını yaparken bir diğer taraftan da rövanşı kazanmak istiyor.
Yeşil-beyazlılarda Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay Tepecik maçında da forma giyemeyecek. Yine Bugsaş maçında kırmızı kart gören Fatih ise Turgutlu maçında cezasını tamamladı ve teknik heyetin görev vermesi halinde tepecik maçında yerini alabilecek. Ayrıca Turgutlu maçı öncesinde kart cezalısı durumunda bulunan Ertan ve Eren ise cezasını tamamlayan futbolcular arasında. Turgutlu maçına 4 futbolcusu ceza sınırında giren Şekerspor, bu maçta üç futbolcusunu daha kaybetti.
Turgutlu maçına sınırda çıkan ve sarı kart gören Ömer Ali Şahiner, İshak çakmak ile Özgür Çelik Tepecik maçında cezalı duruma düştü. Şekerspor, Tepecikspor maçına dört eksik ve iki futbolcusu sarı kart sınırında çıkacak. Yeşil-beyazlılarda Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Tepecik maçında sarı kart gördükleri takdirde lider Şanlıurfaspor ile Konya’da oynanacak olan maçta forma şansı bulamayacak. Spor Toto 2. Lig’de 23. hafta maçları ise şöyle: Tepecikspor-Konya Şekerspor, Turgutluspor–Ofspor, Bozüyükspor–Pendikspor, Altay- Malatyaspor, Kocaelispor–Balıkesirspor, İskenderun Demir Çelikspor–Diyarbakırspor, Çorumspor–Gaziosmanpaşa, Şanlıurfaspor–Tokatspor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, hazırlıklarını galibiyet parolası ile tamamladıklarını ve İstanbul’a üç puan için gittiklerini söyledi. Turgutlu karşısında kötü günleri geride bırakmak adına önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Çapanoğlu; “Bu galibiyetin daha anlamlı olması için İstanbul’da Tepecik maçını kazanmak istiyoruz. Ligin ikinci yarısında daha iyi bir takım olduk. Daha iyi sonuçlar almak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Onun için Tepecik maçında istediğimiz oyun ve skorla evimize dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.
BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.