Konya Şekerspor hırslı çalışıyor

Konya Şekerspor hırslı çalışıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Pendikspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor

Geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda Fethiyespor’u mağlup ederek zor günleri geride bırakan ve moral bulan yeşil-beyazlılar, hafta sonunu maç yapmadan kapattı. Yeni teknik patronu Kadir Özcan nezaretinde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Pendik maçını kazanarak iyi bir serinin başlangıcını yapmayı hedefliyor.
Kasımpaşa’yı Süper Lig’e çıkaran, Malatyaspor ve Kartalspor’da görev yapan tecrübeli teknik adam Kadir Özcan takımı daha yakından tanımak yeşil-beyazlılara iki gündür çift kale idman yaptırıyor. Futbolcuların son durumunu görmek adına iki takım halinde oldukça yoğun bir tempoda çalışmalar yaptıran Özcan, futbolcularının hırslı görüntülerinden ve mücadele gücünden oldukça memnun. Recep konuk Tesisleri’nde çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlıları, Kulüp Başkanı Yavuz Erence ve yönetim kurulu üyeleri de takımı idmanlarda yalnız bırakmıyor.
Öte yandan ligdeki arayı iyi değerlendirmek takımı daha iyi tanımak adına teknik heyetin talep ettiği kamp programından vazgeçildi. Antalya’da tüm otellerin dolu olması nedeni ile kamp çalışmasını askıya alan yeşil-beyazlılar, antrenmanlarını tesislerinde devam edecek. Ayrıca Pendik maçının hazırlıklarına üç puan parolası ile devam eden yeşil-beyazlılarda, kart cezalısı Cafercan ve Erman, forma şansı bulamayacak.
Şekerspor aldığı Fethiyespor galibiyeti ile kendine geldi. Ligde ve kupada başarılı işlere imza atan yeşil-beyazlı ekip son haftalarda aldığı iki yenilgi ile sevenlerini üzmüştü. Şekerspor’un liderlik yolundaki en yakın rakibi Elazığspor’un Adana Demirspor deplasmanında 3-0 kaybetmesi yeşil-beyazlıların moralinin bir kat daha artmasına neden oldu.  Şekerspor’un Fethiyespor’u 3-2 mağlup etmesi ve Elazığspor’un Adana Demirspor’a 3-0 yenilmesi ile iki ekip arasındaki puan farkının 9’a inmesine neden oldu. Torku Şekerspor Ligin 22.hafta maçında sahasında Pendikspor ile karşılaşacak. Pendikspor 33 puanla ligin 4. sırasında yer alıyor.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, gerçekleştirdikleri kan değişikliğinin takıma olumlu yansıdığını söyledi. İki gündür idmanları yakından takip etiklerini ifade eden Erence; “Futbolcularımızın tecrübeli teknik adam Kadir Özcan’ın oluşturacağı kadroda yer bulmak adına birbirleri ile girdikleri rekabet ve ortaya koydukları hırslı görüntü bizleri ve teknik heyetimizi oldukça memnun ediyor. Yeni teknik adamımız Özcan’ın kariyeri ortada. Bizimde hedeflerimiz belli. Bu hedefler doğrultusunda mücadele edeceğiz. Camia olarak kilitlenip Konya’ya şampiyonluk sevinci yaşatacağımıza inanıyoruz. Geçtiğimiz hafta Fethiye galibiyeti ile moral bulduk. Bunun devamını getireceğimize inancımız sonsuz. Başarılı teknik heyetimiz ile birlikte hedeflediğimiz Bank Asya 1. Ligi’ne çıkmak için camia olarak mücadele edeceğimize inanıyorum. İnşallah sezon sonunda gülen taraf Konya ve Şekerspor camiası olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.