Konya Şekerspor galibiyete odaklı

Konya Şekerspor galibiyete odaklı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Konya Torku Şekerspor, yarın sahasında oynayacağı Pursaklar maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Eyüpspor maçını kaybeden yeşil-beyazlı futbolcuların antrenmanlarda çok hırslı olmaları dikkat çekti.
Konya Şekerspor, yarın sahasında oynayacağı Pursaklarspor maçı hazırlıklarına dün teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde yapılan çalışmayla devam etti. Yeşil-beyazlı ekip bugün yapacağı son çalışma ile maç hazırlıklarını tamamlayacak. Geride kalan haftayı Eyüpspor mağlubiyetiyle kapatan ve lider Elazığspor’un 9 puan gerisine düşen yeşil-beyazlıların iddiasını sürdürebilmesi için Pursaklar maçından mutlak galibiyetle ayrılması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda rakibini yenmek istiyor. Konya Şekerspor ilk maçında rakibin 5-0 gibi farklı bir skorla geçmişti. Ligde son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle Şekerspor yönetimi ve futbolcular bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar. İki tarafta henüz ligin bitmediğini ve hedeflerini sonun kadar kovalayacaklarını ifade ettiler. Antrenmanlarda oyuncuların çok hırslı olmaları dikkat çekerken teknik patron Mehmet Altıparmak, bu maçı mutlak kazanmaları gerektiğini altını çizdi. Altıparmak  “Daha önce de ifade ettiğim gibi, artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Bundan sonra oynayacağımız her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Tedbirli olmak zorundayız, çünkü haftalar ilerledikçe rakipler kendi konumlarına göre maçlara daha fazla asılıyor ve asılacak. Pursaklarspor’un da ligdeki yeri belli, ancak onların durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Çıkıp işimize bakacak, kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Yeni transferlerimizin de takıma çok çabuk uyum sağlamaları sevindirici. Sezon başından bu yana belki de ilk kez tam kadroyuz, eksik oyuncumuz yok. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum, Adana Demirspor maçında olduğu gibi tribünleri doldurmalarını ve doksan dakika boyunca destek vermelerini bekliyorum” diye konuştu.
LİGE 20. HAFTA MAÇLARI YARIN OYNANACAK
Spor Toto 2. Lig’e 20. hafta maçlarıyla devam edilecek. 2. Lig beyaz ve kırmızı gruplarda 20. haftanın maç programı şöyle: Beyaz Grup: Yarın: 13.30 Alanyaspor-Gebzespor (Alanya Milli Egemenlik), 13.30 Akçaabat Sebatspor-Çorumspor (Akçaabat Fatih), 13.30 Turgutluspor-Yeni Malatyaspor (Turgutlu 7 Eylül), 13.30 Hacettepe-Adıyamanspor (Cebeci İnönü), 13.30 Sarıyer-Çankırı Belediyespor (Yusuf Ziya Öniş), 13.30 Bozüyükspor-İskenderun Demir Çelikspor (Bozüyük İlçe), 13.30 Göztepe-Beypazarı Şekerspor (İzmir Atatürk), 13.30 BUGSAŞ Spor-Bandırmaspor (Yenikent ASAŞ), 13.30 Körfezspor-Mardinspor (İzmit Alparslan Türkeş).
Kırmızı Grup: Yarın: 13.30 Şanlıurfaspor-Belediye Vanspor (Şanlıurfa GAP), 13.30 Elazığspor-Ofspor (Elazığ Atatürk), 13.30 Tokatspor-Dardanelspor (Tokat Gaziosmanpaşa), 13.30 Kocaelispor-Türk Telekomspor (İsmetpaşa), 13.30 Balıkesirspor-Eyüpspor (Balıkesir Atatürk), 13.30 Sakaryaspor-Tarsus İdmanyurdu (Sakarya Atatürk), 13.30 Pendikspor-Fethiyespor (Pendik), 13.30 Konya Torku Şekerspor-Pursaklarspor (Recep Konuk Spor Tesisleri), 13.30 1461 Trabzon-Adana Demirspor (Ahmet Suat Özyazıcı).
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.