Konya Şeker’de imzalar sürüyor

Konya Şeker’de imzalar sürüyor

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da transferler sürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip önceki gün renklerine bağladığı Belediye Vansporlu Serdar’dan sonra, dün de Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve  Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin ile söz kesti. Antalya kampına katılan oyuncuların dün akşamki antrenmanda da yer aldığı öğrenildi. Şekerspor’da transferler sürerken bir yandan da yaprak dökümü yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekip defans oyuncuları Kadir Demirel ve Turgay Bahadır  ile de yollarını ayırdı. Konya Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak  transferi birer sağ bek, sol bek,  stoper ve santrafor alarak tamamlayacaklarını ifade etti.   
Öte yandan ligin ikinci yarısı ve Konya’da oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına günde çift idman yaparak devam eden temsilcimizin başarılı teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Antalya kampımız oldukça verimli geçiyor. Oyuncularım adeta hırs küpü. Futbolseverler ligin ikinci yarısında, artık teklemeyen bir Konya Torku Şekerspor izleyecek. Günde çift idman yaparak, hem ikinci yarı ve hem de kupada Trabzonspor’la oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. Ligdeki hedefimiz zaten belli, geçtiğimiz sezon eşiğinden döndüğümüz Bank Asya 1. Lig’e yükselmek. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Kupada ise daha önce söylediğim gibi, gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Trabzonspor güçlü bir ekip, Süper Lig lideri. Zor maç olacağı ortada, ancak bizim Beşiktaş karşısında oynadığımız futbolu tekrarlamamız durumunda rakibimizi yenmemiz içten bile olmaz. Oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlar ortada” şeklinde konuştu.   
Konya Torku Şekerspor, Ispartaspor’da forma giyen Ömer’i kampın başından itibaren denemeye alırken, bu oyuncunun teknik direktör Altıparmak tarafından beğenildiği ifade edildi. Yeşil-beyazlı takım, Bozüyükspor’da oynayan Burak adındaki oyuncunun da bugün Antalya’ya gelmesini bekliyor. Temsilcimiz bu oyuncuyla masaya oturacak ve anlaşma sağlandığı takdirde futbolcu kampa dahil olarak takımla birlikte çalışmalara başlayacak.
Antalya Kaya Belek’te yaptığı kampta Trabzonspor maçı öncesi oynamayı planladığı en az bir maç için teklif götürülen Altay ve Boluspor takımlarının programlarının dolu olması nedeniyle bu oyuncularla anlaşmaya varılamadığı öğrenildi. Yeşil-beyazlıların aynı yerde kamp yapan diğer takımlarla görüşmeleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.