Konya merkezli teknoloji firmasına 36 milyon lira yatırım

Konya merkezli teknoloji firmasına 36 milyon lira yatırım

Konya merkezli firmadan büyük başarı. Konya merkezli Coredinat, 2 milyon dolar değerleme üzerinden Dr. Ahmet Aytekin’den yatırım aldı

Konya Teknokent firmalarından İkonik Teknoloji A.Ş. iştiraki COREDINAT geliştirdiği ileri teknolojiler ile  adından sıkça söz ettirirken yeni almış olduğu yatarım ile birlikte büyük bir başarıya imza attı. Konya Teknokent firmalarından İkonik Teknoloji A.Ş. iştiraki Coredinat, 2 milyon dolar değerleme üzerinden bireysel yatırımcı Dr. Ahmet Aytekin’den yatırım aldı.

YENİ ÜRÜNLER GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

Bu yatırımdan gelen para ile İngiltere operasyonunu büyütmeyi ve yeni ürünler geliştirmeyi düşündüklerini bildiren İkonik Teknoloji A.Ş. kurucusu Dr. İhsan Polat, gerçekleştirilen yatırım şu şekilde değerlendirdi: “Coredinat’ın Türk Telekom gibi bir teknoloji devinin pazarlama ağına düzenli fatura kesmeye başlamasının, İngiltere, Güney Amerika, Ortadoğu, Rusya, Hindistan ve Endonezya’ya demo açarak globalleşmede hız kazanmasının, yıkıcı bir inovasyon özelliği taşıyan donanımsız araç takip patentine başvurmuş olmasının bu değerlemede önemli rol oynuyor. Global hedefler için önemli başarı sinyalleri olarak değerlendirdikleri yatırımın, Coredinat’ın özellikle global büyüme denemelerine önemli bir katkı sağlayacak”

İŞLETMELER COREDİNAT’LA BERABER KAZANIYOR 

Coredinat satış ekiplerini geliştirme ve takip yazılımı ile sektöre göre ziyaret sayısını yüzde 50, ciroyu yüzde 32, yeni müşteri sayısını yüzde 23 artırdıklarını belirten Dr. İhsan Polat’a yapılan kilometreyi yüzde 35 azalttık ciro başı yapılan masrafı yüzde 29 azalttık. İşletmeler Coredinat’a ödedikleri her 1 TL için 80 TL kazanmaktadırlar. İşletmeler Coredinat yatırımıyla istisnasız her sektörde rekabet avantajı sağlamaktadırlar. Dr. İhsan Polat, 18 ay geçmeden 6 farklı sektördeki 100’lerce kullanıcıya hizmet veren Coredinat ile pazarlama organizasyonlarında ziyaret sayısını yüzde 50 artırmadıkları takdirde ürünü bedelsiz verdiklerini belirterek sözlerine son verdi.

SAİT ÇELİK 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum