Konya merkezde ayakkabısını çıkaran vatandaştan şok açıklama: Bu yaptığınız sapkınlık

Konya merkezde ayakkabısını çıkaran vatandaştan şok açıklama: Bu yaptığınız sapkınlık

Merhaba TV, Konya'da sokak röportajlarına devam ediyor. Son olarak vatandaşa 'Mutlu bir evliliğin sırrı nedir, gençler arasında boşanma oranları neden artıyor' sorusu soruldu. Bir vatandaş ise bunu yapanları sapkınlıkla suçladı.

Merhaba TV, Konya'da sokak röportajlarına devam ediyor. Son olarak vatandaşa 'Mutlu bir evliliğin sırrı nedir, gençler arasında boşanma oranları neden artıyor' sorusu soruldu. Vatandaş, çok farklı cevaplar verdi. Kimi vatandaş, aile içindeki çatırdamayı ekonomiye bağlarken kimileri de güveninin ve tahammülün azaldığın ı, boşanmaların bu sebeple arttığını dile getirdi. Zafer'de Merhaba TV'nin sorusunu yanıtlayan bir vatandaş ise çok farklı bir yorumda bulundu.

thumbnail-photo-2024-02-28-14-27-11.jpg

Emekli olduğunu ifade eden vatandaş, 11 bin 500 TL maaş aldığını, bu rakamın kendine yettiğini, hatta parayı artırdığını da dile getirdi. Evlerinde bulgur pilavının, çayın, şekerin özellikle de bulgurun eksik olmadığını söyleyen vatandaş, ayrıca şunları belirtti: “Adam eşini de alıyor, kızını da alıyor arabayla şuraya, buraya gidiyor. Bir alay sapık... Bak vallahi sapık. Toplum, sapkınlaştı. Kimse ne yaptığını bilmiyor. Ben, dışarıda yemek yemem. Ne yiyeyim kardeşim? En ucuz şey 100 lira. 100 liraya giderim bir tavuk alırım, evde rahatça çocuklarımla yerim. Şu ayakkabıya bakın ya. Ben 3 senedir giyiyorum. 250 liraya aldım, 250 liraya. Daha bunu 3 sene daha giyerim. Gösterin bunu gösterin. Çok doluyum. Gençlere kızgınım.”

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum